www.parbrizeacasa.ro, drumul catre parbrizele care iti lipsesc

Parbrizul este o componenta de baza a masinii, care are roluri multiple. Acestea sunt:

– functie estetica.Ne plac masinile cu geamuri perfecte, fara nicio fisura, dar si care stralucesc de curatenie. Dimpotriva, masinile care au geamuri murdare si sparte, ori sticla este inlocuita cu nailoane sau diverse folii fac o impresie defavorabila.Masina reprezinta proprietarul, dupa cum si locuinta are acest rol definitoriu. Spiritul gospodaresc, estetic si igienic al unei persoane se evalueaza in functie de acesti parametri, la care se adauga si hainele si incaltamintea.

-facilizeaza vizibilitatea in trafic. Fata parbriz, geamuri laterale si oglinzi retrovizoare, conducatorul auto nu ar putea sa se asigure, de aceea pe https://www.parbrizeacasa.ro se gasesc aceste componente indispensabile pentru masini, sa poata fi inlocuite in cazul spargerii sau deteriorarii lor.

-asigura climatul potrivit in masina. Lipsa acestuia ar predispune la imbolnaviri cauzate de frigul taios care ar patrunde in masina. Precipitatiile care ar patrunde in masina ar provoca defectiuni grave.
Oricat de atenti am fi cu parbrizele masinilor noastre, se mai intampla si accidente. Este suficient ca o pietricica avand muchiile ascutite sa fie aruncata cu putere de propriile roti sau de rotile altor masini in geam si urmele impactului se vad.

La tamponari frontale, parbrizele se pot sparge in intregime sau doar fisura partial, dar sa nu uitam ca o suprafata casanta care este plina de crapaturi poate ceda la primul impact! O cantitate mai mare de zapada apoasa care apasa pe fisurile respective si zapada ajunge in masina, fiindca geamul vulnerabil cedeaza.
Exemplele pot continua. Uneori geamul poate sa se faca in zeci de farame, cand rotile trec printr-o portiune de drum cu gropi sau cu pietre multe.

Sfatul meu este sa inlocuiti parbrizul la cea mai fina zgarietura, mai ales ca in magazinul Parbrizeacasa.ro gasiti tot ceea ce aveti nevoie, la preturi oneste. In plus, produsele comandate sunt livrate la domiciliu si sunt insotite de montaj, daca precizati acest lucru.

In magazinul de parbrize se lucreaza de luni, pana luni, fara intrerupere, orarul de munca fiind cuprins intre orele 8-20. Aceasta informatie va da asigurarea ca in cazul in care aveti nevoie de inlocuirea urgenta a parbrizului in cateva ore, specialistii de la firma prezentata mai sus va aduc acasa parbrizul si vi-l monteaza in 30 de minute.
Pe Parbrizeacasa.ro gasesc ceea ce cauta si proprietarii de ambarcatiuni si barci, de autoutilitare sau utilaje.
Sunt linistita ca am gasit acest magazin si mai ales ca furnizorul de servicii se deplaseaza unde este nevoie ca sa monteze geamurile si sa nu mai conduceti cu ele fisurate.

Pe drumurile pietruite, pe santiere am vazut utilaje sau masini mai vechi circuland cu nailon in loc de geamuri si chiar daca traficul nu era intens in acea zona, pericolul era iminent.M-am bucurat sa le fiu de folos amicilor, oferindu-le date despre acest minunat furnizor de parbrize si sa apelez la serviciile lor, cand mi-a cazut o craca pe partea frontala a autoturismului, spargandu-mi parbrizul. Interventia lor a fost la superlativ.Au venit duminica la ora 18, iar la 18,30 parbrizul era montat si asa am putut ajunge la nunta celei mai bune prietene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *