Cele mai bune contoare de apa pentru facturi oneste

Apa este una dintre cele mai importante resurse de pe planeta si realizam importanta ei in perioadele de seceta. Noi, europenii, suntem rasfatati, fiindca avem apa din belsug. Arabii si africanii stiu insa ce inseamna sa ai apa rationalizata sau sa fii obligat sa iti cumperi apa, fiindca lichidul vital de la retea are un continut mare de clor si nu poate fi baut.

Apa se afla in stransa legatura cu viata, sanatatea si igiena oamenilor. Cu apa facem mancare, spalam vasele, fructele si legumele, cu apa se alimenteaza si masina de spalat si in cada plina cu apa rece ne revigoram vara, cand ne refugiem in case din cuptorul soarelui.Avand din belsug aceasta bogatie, am pierdut obiceiul de a o folosi rational. Uitam robinete deschise, tinem apa data drumul si cand ne periem dintii si nu mai avem nevoie de ea, decat la sfarsitul operatiunii, cand ne clatim gura cu putere.

Pentru toate aceste motive si multe altele la fel de importante avem nevoie de cele mai bune contoare de apa.Aceste produse deosebit de utile pot fi alese si comandate de pe site-ul magazinului Incalzire-sanitare.ro. In mai putin de 5-8 minute comanda este finalizata, daca in calitate de cumparator esti bine orientat si stii ce sa cumperi. In cazul in care nu te pricepi, vei fi lamurit in 10-15 minute, fiindca vei fi consiliat cu multa rabdare de catre specialistii magazinului.

De ce este nevoie in fiecare gospodatie de contor bun de apa?
In primul rand, un contor de apa te ajuta sa economisesti aceasta resursa de pret a Terrei. Contorul masoara grija familiei fata de economisirea resurselor. Se pot face experimente pentru a se demonstra faptul ca inchizand la timp si perfect robinetul, se stopeaza risipa banilor, iar resursele economisite pot fi folosite pentru plecarea in concediu.

Am vazut apartamente in care becurile de pe hol sunt lasate aprinse toata ziua si toata seara, desi acesta reprezinta un loc de tranzit si se poate forma obiceiul ca becurile sa fie aprinse numai cand se duce cineva la baie, in dormitoare, in sufragerie sau in bucatarie.

Dar ce ziceti de becul ramas aprins la baie 4-5 ore, pana la culcarea ultimului membru al familiei? Toate bucurile acelea lasate aprinse fara rost inseamna si scurtarea duratei de viata a corpurilor de iluminat.Am vazut de asemenea gospodine care spalau sub jet puternic de apa fiecare cartof sau morcov in parte, desi ar fi putut pune legumele intr-un vas mare si schimba apa de doua-trei ori.

In al doilea rand, contorul foarte bun inseamna achitarea unei facturi oneste. Fiecare familie trebuie sa plateasca numai cantitatea de apa pe care a consumat-o.Existau blocuri in care apa se achita la comun si trebuie sa va spun ca am vazut locatari care lasau in ambitie robinetele deschise, spunand cu bucurie ca: “Nu platesc numai eu, ci platim toti! Toti vecinii fac ca mine.”

In prezent, pe site-ul magazinului Incalzire-sanitare.ro se afla doua tipuri de contoare:

1. Contoare monojet. Aceasta categorie de contoare este eficienta fiindca are capacitatea de a contabiliza separat apa calda si apa rece, stiindu-se ca tarifele sunt diferite.La acesta categorie de produse exista trei modele de contoare cu preturile cuprinse intre 49-53 de lei. Un contor protejat corespunzator are o viata lunga.

2. In acest moment se pot comanda tot trei modele si de la categoria contoare multijet, care costa 100-185 de lei.
Util este si caminul apometru, care fereste contorul de inghet. Investitia de 549 de lei are rolul de securizare a instrumentului de inregistrare a cantitatii de apa consumate.

Magazinul are pe stoc accesorii foarte bune pentru contoare.Incalzire-sanitare are in vedere sporirea confortului oamenilor moderni sub toate aspectele, incepand cu procurarea unor marfuri atat de necesare care asigura buna functionare a sitemului de alimentare cu apa si a incalzirii.

Multe dintre marfurile aflate in stoc sunt de fabricatie germana, fiind de calitate premium. Preturile sunt accesibile si sa admitem ca ar fi putin mai ridicate, ne intereseaza sa avem caldura asigurata in toata casa cu un consum minim de energie electrica si sa fim siguri ca vom plati numai apa pe care am consumat-o.

Site-ul se incarca in cateva secunde din momentul accesarii, este bine structurat si prietenos cu vizitatorii. In cateva minute, un client care stie de ce are nevoie finalizeaza comanda, iar peste cateva zile produsele sunt livrate la domiciliu.Omul modern are nevoie sa fie permanent constientizat sa fie grijuliu cu resursele, in special cu cele epuizabile.

Cand este seceta, ne dam seama ca nu este apa suficienta sa acopere intreg consumul urias al metropolelor lumii sau ale gospodariilor.Ne-am invatat sa traim modern si sa avem totul la dispozitie. Un alt principiu dupa care ne conducem vietile este acela de a achita numai ceea ce consumam sau produsele de care avem nevoie. Incalzire-sanitare, prin contoarele de apa foarte bune ne ajuta sa economisim apa si sa ne bucuram de roadele economiei noastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *