Cum sa avem grija de pielea noastra

Pielea are o sarcina importanta: este bariera noastra importiva factorilor externi, dar si o punte psihologica. Este primul filtru, dar si granita cu lumea exterioara.Primele interactiuni ale unui nou-nascut sunt realizate prin piele si perceptiile la care se refera pielea: baia, contactul cu mama, cu tatal, trec prin piele, care pastreaza amintiri tactile si olfactive pentru intreaga viata. Pielea este legata de emotii, sentimente si experiente.

Pielea este un organ foarte important inca din primele zile de viata. Pielea fetei este cartea de vizita a fiecarui individ: este partea corpului care se afla descoperita.A invata sa o ingrijim este un obicei bun, in toate etapele vietii.Pielea dezvaluie adesea adevarul despre starea de sanatate.Pentru asta, nu trebuie sa lipseasca niciodata principalele substante nutritive care favorizeaza un metabolism corect, dar si o ingrijire corespunzatoare. Aceasta ingrijire se poate face acasa si, periodic, este bine sa mergem la specialisti.

Va recomandam clinica Yiara pentru a avea grija de aspectul pielii si nu numai. Aceasta este o clinica dermatologica cu personal profesionist, folosindu-se cele mai noi si performante aparaturi, tehnologii si proceduri. De asemenea, este o clinica estetica de top, fiind vizitata frecvent de persoanlitati din showbiz si nu numai. Tratamentele pentru piele sau orice alta parte a corpului sunt intotdeauna efectuate cu seriozitate, iar rezultatele sunt cele mai bune.

Pentru o ingirjire acasa, trebuie sa stiti cat de important este sa furnizati pielii nutrienti esentiali: din interior si din exterior. Exista trei cuvinte magice: Omega 3, Resveratrol si Lycopen. Rolul Omega 3, ca antiinflamator, este incontestabil si poate fi gasit in toate fructele uscate. Printre polifenoli, resveratrolul este un hormon al plantelor care joaca un interes particular ca mecanism de aparare impotriva mediului extern si, in final, cel mai puternic accelerator de hidratare este Lycopenul, o substanta continuta in rosii.

Suntem ceea ce mancam? Filosoful Feuerbach a sustinut acest lucru inca din 1800. „Eat Beatiful“. Un slogan? Nu, este o carte, scrisa de celebra Wendy Rowe, care cunoaste proprietatile naturale ale alimentelor diferite, dar sustine ca fiecare problema de „piele” isi are aproape intotdeauna o deficienta interna, care trebuie tratata din interior. Din acest motiv cartea spune cum putem si ar trebui sa aspiram la o frumusete din interior. Incepand cu ceea ce manancam!

Fata noastra este despre noi, expresiile noastre, ochii si zambetul nostru comunica cu ceilalti, si nu toata lumea stie ce beneficii enorme pot fi derivate dintr-o dieta buna sau un tratament facial personalizat precum cel de la clinica Yiara. Pentru mai multe detalii, intrati pe site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *