Profita de beneficiile oferite de tratamentul facial cu microneedling

Rolul tratamentelor faciale este acela de a contribui la rezolvarea anumitor probleme la nivelul tenului, dar si la imbunatatirea aspectului pielii fetei. Tratamentele faciale sunt utile inclusiv pentru a preveni imbatranirea tenului. In acest sens sunt folosite o mare diversitate de metode si tehnici. Intre aceste proceduri regasim si procedura numita microneedling.

Aceasta procedura specifica tratamentelor faciale are beneficii importante si este foarte apreciata in randul acelora care isi doresc sa urmeze tratamente faciale. Daca pana acum nu ai apelat la aceasta procedura, cu siguranta ca beneficiile oferite de procedura de microneedling Pitesti te vor convinge sa ai in vedere aceasta metoda in viitorul apropiat pentru a obtine tenul pe care il doresti.

Cum functioneaza microneedling-ul?

Procedura numita microneedling se refera la utilizarea unui dispozitiv medical special conceput pentru a contribui la regenerarea si intinerirea pielii fetei. Dispozitivul medical folosit in aceasta procedura a tratamentelor faciale este de forma unui stilou si este dotat cu o multime de micro-ace. Dispozitivul se numeste micro-injector si utilizeaza ace de unica folosinta. Numarul de micro-ace poate fi de 12, 36 sau 42. Numarul acelor este cel care influenteaza cat de puternica va fi stimularea formarii colagenului la nivelul stratului de piele.

In cadrul procedurii de microneedling Pitesti dispozitivul medical folosit pentru acest tratament va efectua perforatii de dimensiuni foarte mici si care sunt controlate cu ajutorul dispozitivului. Aceste perforatii foarte mici au anumite adancimi astfel incat ulterior sa fie stimulata productia unor straturi noi de colagen si elastina. Acestea sunt esentiale pentru o piele tanara, ferma si cu aspect delicat. Microneedling-ul este o abordare care actioneaza la nivelul primelor doua straturi ale tenului.

Cu alte cuvinte vorbim despre o procedura care patrunde inclusiv la stratul profund al pielii, si anume dermul. In acest strat al pielii isi gasesc originea cele mai multe dintre problemele care pot aparea la nivelul tenului. Prin introducerea micro-acelor, noi celule sunt produse de catre organism ca raspuns al mecanismului de autovindecare. Corpul va reactiona la micile intepaturi si va genera noi celule care se vor transforma in fibre de colagen in acele puncte unde micro-acele au patruns la nivelul tenului.

Cele mai mari avantaje ale microneedling-ului

Tratamentul cu microneedling Pitesti ofera o serie importanta de avantaje pentru persoanele care aleg sa urmeze o astfel de procedura intr-un salon de infrumusetare. Un prim avantaj este faptul ca vorbim despre un tratament care nu va afecta in niciun fel stratul superficial al pielii fetei. Rapiditatea refacerii pielii fetei in urma acestei proceduri este un al doilea avantaj al tratamentului cu micro-ace.

Tot in randul avantajelor trebuie amintit si faptul ca vorbim despre un control foarte bun cu privire la adancimea pana la care micro-acele vor penetra stratul de piele al fetei. Nu in ultimul rand costurile foarte mici in comparatie cu tratamentele faciale care folosesc laserul poate fi amintit in randul avantajelor acestei metode. Daca aceste avantaje te-au convins, poti beneficia de microneedling Pitesti la Routine Beauty Center. Mai multe detalii pot fi gasite pe www.routine-beauty.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *