La ce este bun ceaiul din petale de trandafir?

Ceaiul din petale de trandafir are importante beneficii pentru organism, de aceea este indicat sa il includeti in dieta zilnica. Acesta va ajuta sa  preveniti bolile cronice, sa ameliorati durerile menstruale, sa va stimulati sistemului imunitar si, de asemenea, are un tol important in reglarea somnului.Trebuie sa stiti si ca exista putine efecte secundare ale acestui ceai, de aceea se recomanda consumul in cantitati moderate.

Ce este ceaiul din petale de trandafir?Ceaiul din petale de trandafir este un sortiment de ceai preparat din petale de trandafir, extrem de popular in Orientul Mijlociu. Multe dintre beneficiile acestui ceai reprezinta rezultatul concentratiilor ridicate de vitamina C, polifenoli, vitamina A, diverse minerale si antioxidanti.

Principalele beneficii:

-amelioreaza durerile menstruale

Remedii naturist de exceptie pentru ameliorarea durerilor menstruale, ceaiul din petale de trandafir ajuta la reglarea hormonilor si elimina in mod eficient crampele, ce sunt deseori asociate cu menstruatia.

-intareste sistemul imunitar

De asemenea, ceaiul din petale de trandafir este bogat in vitamina C, care este foarte necesara organismului zi de zi. Aceasta stimuleaza producerea de celule albe din sange si functioneaza ca un antioxidant, reducand astfel stresul oxidativ.

-nu contine teina

Datorita faptului ca nu contine teina,  puteti consuma acest tip de ceai, in orice moment al zilei, fiind potrivit chiar si pentru copii, datorita gustului dulceag pe care il puteti savura oricand si oriunde.

-tine bolile cronice departe

Daca nu stiati pana acum, una din cauzele care duc la boli cardiovasculare, este stresul oxidativ. Insa vestea buna este ca, consumand acest ceai, creste in mod semnificativ numarul de antioxidanti din corp si totodata, scade in mod semnificativ riscul de a suferi de aceste afectiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *