Decoreaza-ti curtea cat mai frumos cu elemente din piatra

Daca sunteti un iubitor de frumos si locuiti la casa sau aveti o casa de vacanta, este momentul ideal de a va folosi imaginatia alaturi de aceste decoratiuni de gradina din piatra, pentru a da un aspect absolut minunat curtii dumneavoastra. Natura ne ofera elemente deosebit de spectaculoase la care nu ne-am fi gandit niciodata sa le combinam sau sa le folosim pentru a confectiona diferite obiecte. Insa, pe zi ce trece descoperim tot mai multe variante care sa schimbe radical estetic curtea, pentru a nu intra intr-o stare de monotonie, in care sa nu ne mai placa deloc vechea amenajare.

De aceea, trebuie sa aducem un plus de estetica de la an la an, pentru a starnia admiratia celor din jur.Asadar, intr-un mediu cu multa verdeata si jocuri vii de culori, cum a fi orice spatiu natural, o curte sau o gradina, piatra aduce accente si contraste de invidiat, diversificand in mod placut peisajul exterior. In functie de cat de multa imaginatie aveti, puteti opta pentru simple alei, borduri, colturi decorative sau diverse ornamente originale. Veti vedea ca piatra aduce un plus de personalitate spatiului respectiv iar acum va puteti relaxa in voie si puteti profita de dupa amiezele de weekend intr-un mediu care va da toata energia de care aveti nevoie.

Asadar, tineti cont de anumite decoratiuni de gradina din piatra care intregesc peisajul natural al curtii dumneavoastra, intr-un mod inedit. Daca sunteti un incepator in redecorare ar trebui sa porniti de la ideile mai simple si accesibile, iar cu putina de imaginatie veti reusi sa faceti ceea ce v-ati propus. Iar daca vreti sa treceti la procedee mai ample, aveti nevoie de mai multa creativitate si sa indrazniti sa visati cu ochii deschisi.  Pictati, desenati si dati gradinii un plus de culoare, in zonele in care primeaza verdele, pentru a amplifica estetica spatiului si veti observa ca si cei mari dar in special cei mici vor fi extrem de incantati. Pietrele se pliaza perfect pe simtul artistic, deoarece se adapteaza cu usurinta oricaror idei.  Prin urmare, tineti cont de cateva sfaturi si dati aspectul la care ati visat dintotdeauna, curtii dumneavoastra.

-jucati-va cu culorile si imaginatia

Da, este momentul sa indrazniti sa va jucati cu pietrele, fara sa fiti constransi de o anumita limita. Veti vedea, ca obtineti forme speciale, folosind chiar si cateva elemente cum ar fi: nasturi colorati sau bucati de plastic colorat pentru a se integra perfect printre verdeata existenta deja acolo.

-mizati pe forme si tipare

Pentru cei mai indrazneti, procedeul artistic de a combina pietrele intr-un mod rafinat, depaseste imaginatia celor care se rezuma la  forme simple, si merge mult mai departe, pentru a da nastere unor ornamente deosebite, personificand astfel gusturile fiecaruia.

-apogeul maiestriei

Pietrele au un rol practic si util dar si un potential amuzant, de care ar trebui sa profitam asa cum se cuvine. Trebuie doar sa va puneti ideile in practica, pentru a umple pietrele de o energie radianta. Gradina dumneavoastra va zambi si ea si va emana un aer relaxant de binedispozitie, datorita unui adevarat spectacol de culori si lumini ale acestor ornamente deosebite strecurate printre plante, cu multa maiestrie.

-un spatiu savuros

Pentru a crea spatii decorative de mare amploare folositi-va de forma si aspectul minunat care il dau pietrele in forma lor naturala. Spatiile decorative din gradina vor fi cu atat mai frumoase cu cat veti  decora pe ici pe colo si cu ghivece de flori, pentru a estompa rigoarea pietrei si a da un plus de culoare spatiului.

-focare captivante

Daca apar si anumite alei sau borduri  in peisaj, atunci pietrele isi pot isi pun si mai bine amprenta formand poteci cu un aer aparte.  Pentru a face incursiunea in spatiul  verde mult mai atragatoare delimitati cateva carari pline de culoare, pentru o estetica inedita, care incanta fiecare trecator.

-cararea din poveste

De asemenea, daca spatiul permite ar fi ideal sa faceti o carare impodobita cu pietre de o parte si de alta, asezate intr-un mod aparte, pentru a va personaliza gradina, asa cum se cuvine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *