Evolutia pantofilor cu platforma

Platforma pantofilor a castigat din nou popularitatea in deceniul hippie al anilor 1970. La inceputul erei disco, barbatii si femeile purtau pantofi cu platforma si sandale. Aproape toti cei de pe ringul de dans ii purtau. Unii dintre acesti pantofi erau simpli, dar multi erau extremi nu numai in inaltime, ci si la moda.

Principalele acte muzicale din anii 1970, precum Elton John si KISS, purtau pantofi si cizme de platforma. De fapt, cu cat erau mai destepti, aratau cu atit mai la moda pe care trebuiau sa fie. Odata ce disco-ul a murit, totusi, parea ca pantofii cu platforma au coborat cu ea.

Pantoful platforma a inceput sa revina in anii ’90, cu artisti internationali de muzica, precum Spice Girls si supermodelele care ii purtau. In acele vremuri, pantoful de platforma era un pantof „must have” pentru o vreme. Acest lucru a fost in ciuda faptului ca acestea erau in mare parte nepractici.

Astazi, multe femei au cel putin o pereche de pantofi de platforma.Platformele cu tocuri inalte sunt extrem de practici. Talpa pantofului este adesea de doua pana la trei centimetri, iar calcaiul ajunge la opt sau noua. Acest design particular de pantof alungeste piciorul, de aceea femeile le adora. Acest fapt ar putea fi o parte din motivul pentru care acest stil de incaltaminte continua sa revina la moda.

In timp ce pantofii cu platforma nu pot fi pe placul fiecaruia, nu exista nici o indoiala ca ei revin la moda la intervale regulate. Inaltimea lor s-ar putea dovedi riscanta pentru unii, dar talpile si calcaiele largi ofera o siguranta.Probabil sunt mai sigure decat pantofii stiletto sau tocuri tip creion, care sunt, de asemenea, populari in vremurile moderne.

Daca trebuie sa aveti o pereche de pantofi de platforma, nu va simtiti confortabil sau va puneti in pericol de dragul modei nu este destul de logic. Inainte de a lua o decizie, incercati cateva perechi si vedeti cum le simtiti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *