Descopera caracteristicile tricicletelor Bentley 6 in 1

Tricicletele sunt primul mijloc de locomotie pe care un copil il poate folosi incepand cu varsta de 1 an sau chiar si mai devreme cand copilul se poate sustine singur in sezut. Datorita modului in care sunt realizate, tricicletele ofera posibilitatea copiilor sa isi dezvolte anumite abilitati motrice si de orientare inca de la varste fragede. In acelasi timp ofera parintilor posibilitatea de a le oferi copiilor o modalitate de petrecere a timpului, de folosire a energiei de care cei mici dispun, dar si o modalitate de dezvoltare sanatoasa, intrucat ultimul stadiu al tricicletei permite copilului sa pedaleze singur..

Pe piata tricicletelor vei putea remarca prezenta unui numar foarte mare de modele si de brand-uri. Fiecare dintre aceste modele aduce anumite avantaje si anumite caracteristici, iar dintre modelele disponibile pe piata se remarca modelele de triciclete Bentley 6 in 1.

Triciclete de marca pentru copilul tau

Daca inca nu ai auzit de tricicletele Bentley, foarte probabil ca ai auzit despre modelele de autoturisme marca Bentley. Ei bine, trebuie spus ca tricicletele Bentley sunt concepute in colaborare cu cei de la Bentley Motors, acest lucru garantand pentru calitatea si fiabilitatea acestor accesorii pentru copii. Tricicletele marca Bentley sunt combinatia ideala dintre eleganta si functionalitate, dar si intre calitate si fiabilitate.

Modelele de triciclete Bentley 6 in 1 se remarca prin faptul ca rotile sunt o replica la scara mica a modelului Bentley Continental GT si prin logo-ul chrome Bentley de pe cadrul metalic. Pentru o parcurgere lina a oricarei distante, rotile sunt confectionate din cauciuc si umflate cu aer, la fel ca si cele ale automobilelorFinisajele sunt de aceeasi nuanta ca in cazul masinilor Bentley Continental, iar logo-ul este dintr-un cadru metalic. Cu alte cuvinte, orice copil care foloseste o tricicleta Bentley va avea la indemana un prim mijloc de locomotie de top.

Caracteristicile tricicletelor Bentley 6 in 1

Tricicletele Bentley 6 in 1 se transforma dintr-un carucior in tricicleta. Prin urmare vorbim despre un produs care ofera siguranta pentru copil, dar in acelasi timp ofera confortul necesar. Acestea sunt concepute pentru a fi folosite de cei mici in functie de varsta lor. Astfel, odata ce copiii cresc, acestia vor putea folosi suportul pentru picioare in diferite pozitii.

Printre caracteristicile tricicletelor 6 in 1 de la Bentley regasim functia de roata libera care asigura controlul de siguranta din partea parintilor prin manerul pentru parinte, copertina pliabila care protejeaza in functie de conditiile meteo sau protectia de siguranta detasabila care asigura confortul necesar. Scaunul este ergonomic si ofera functie de rotatie, acest lucru permitand copilului sa aiba contact vizual cu parintii pentru a se simti in siguranta atunci cand foloseste tricicleta.

Pentru copiii foarte mici exista un suport suplimentar pentru picioare. Acest detaliu permite folosirea in deplin confort chiar si pentru cei mai mici dintre pasageri. Pentru prevenirea accidentelor, pedalele tricicletelor Bentley sunt pedale anti-alunecare. Acest lucru este foarte util in zilele cu umezeala sau cu precipitatii. Pentru a proteja impotriva murdariei atunci cand tricicleta este folosita dupa zile cu ploaie, rotile dispun de aparatoare.

Alte caracteristici referitoare la siguranta celui mic includ o fereastra care asigura supravegherea din partea parintilor si o frana spate pentru oprirea de siguranta, dar si centuri de siguranta cu prindere in 5 puncte. Daca aceste caracteristici te-au convins, poti gasi triciclete Bentley 6 in 1 pe www.babyish.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *