Descopera beneficiile tratamentului facial cu microneedling

Tratamentele faciale au scopul de a imbunatati semnificativ aspectul tenului si de a preveni imbatranirea pielii la nivelul fetei. Exista diferite metode si abordari in privinta tratamentelor faciale. Printre aceste proceduri si abordari se regaseste si microneedling-ul. Daca pana acum nu ai auzit despre aceasta metoda de tratament facial sau daca nu ai folosit aceasta abordare, in ceea ce urmeaza vei putea descoperi care sunt principalele avantaje aduse de microneedling Pitesti.

Ce presupune microneedling-ul?

Atunci cand vorbim despre tratamentul facial microneedling avem in vedere acea procedura de rejuvenare si regenerare a pielii de la nivelul fetei pentru care este folosit un dispozitiv medical special. Acest dispozitiv medical are forma unui stilou dotat cu micro-ace de unica folosinta, dispozitivul fiind numit micro-injector. Procedura care foloseste acest dispozitiv medical este minim invaziva asupra pielii, dispozitivul medical fiind un sistem foarte rapid si de ultima generatie pentru efectuarea tratamentelor de microneedling.

Folosind acest dispozitiv sunt executate perforatii foarte mici si controlate la nivelul pielii, la adancimi diferite. Rolul acestor micro-perforatii este acela de a stimula generarea de straturi noi de elastina si colagen la nivelul pielii. Tratamentul este unul sigur, acele folosite fiind de unica folosinta si sterile, putand fi folosite 12, 36 sau 42 de micro-ace verticale. Numarul de ace influenteaza capacitatea de a stimula formarea de colagen.

Terapia cu ace actioneaza la nivelul primelor 2 straturi ale pielii fetei. Datorita faptului ca procedura de microneedling Pitesti ajunge la stratul profund al pielii, si anume la derm, acest tip de tratament facial este unul foarte eficient. Dermul este locul unde isi au originea majoritatea problemelor tenului. Efectul dat de introducerea acelor este acela de a genera noi celule prin mecanismele de autovindecare ale organismului. Astfel corpul reactioneaza la intepaturi prin celule noi care inchid locurile unde au patruns micro-acele, generandu-se automat fibre de colagen.

Beneficiile tratamentului facial microneedling

Principalele avantaje ale acestui tip de tratament facial cu micro-ace se refera la faptul ca microneedling-ul nu afecteaza stratul supeficial al pielii, asa cum este de exemplu in cazul peeling-ului chimic medical. Un alt beneficiu al microneedling-ului este refacerea mult mai rapida a pielii fata de alte tratamente faciale. Costurile sunt de asemenea mai reduse comparativ cu tratamentele faciale cu laser.

Controlul foarte bun asupra adancimii de penetrare a micro-acelor la nivelul pielii este un aspect foarte important pentru eficienta tratamentului. Faptul ca aceasta abordare nu are efecte secundare sau efecte adverse asupra pielii fetei este cu siguranta un beneficiu major pentru orice pacient. Rapiditatea vindecarii este un alt beneficiu care merita a fi amintit, roseata putand persista cateva ore, cel mult cateva zile, in functie de ten si in functie de adancimea de penetrare.

Nu in ultimul rand faptul ca substantele medicale folosite pentru acest tratament pot patrunde in profunzime reprezinta un alt beneficiu major. Daca aceste beneficii te-au convins ca merita sa incerci tratamentul cu micro-ace, atunci tot ceea ce trebuie sa faci este sa te programezi la un salon de infrumusetare. Pentru microneedling Pitesti poti beneficia de astfel de tratamente pe www.routine-beauty.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *