Cele mai cunoscute jucarii

Cei mai multi dintre noi am fost destul de norocosi sa ne jucam cu jucarii cand eram mai tineri si avem amintiri despre jucariile care ne-au modelat copilaria. Jucariile au puterea de a ne face sa ne simtim nostalgici si sa ne intoarcem la momente mai simple. Toate jucariile dvs. preferate au inceput undeva si asta inseamna ca toti au propriile povestiri si fapte interesante pentru a se potrivi calatoriei lor de la o idee pana la raftul de jucarii. Haideti sa intram in lumea jucariilor si sa vedem ce fapte interesante se afla in spatele unora dintre cele mai cunoscute jucarii.

Ursuletul de plus

Povestea spune ca ursuletul de plus, care este, probabil, una dintre cele mai populare jucarii din lume, isi ia numele de presedintele american, Theodore Roosevelt. Se spune ca atunci cand se intalneste cu un urs negru american, Roosevelt a refuzat sa-l impusca pentru ca el credea ca nu este ca un sportiv. Un desen satiric a fost desenat intr-un ziar, ilustrand evenimentul, care a dus la crearea unui urs de jucarie afectiv cunoscut sub numele de Teddy, care era porecla lui Roosevelt.

Micul Tikes „Cozy Coupe

Unul dintre cele mai faimoase vehicule din lume nu este un Ferrari sau un Rolls Royce, ci o masinuta din plastic rosie si galben cunoscuta sub numele de Cozy Coupe de la Little Tikes este una dintre cele mai frecvent vandute jucarii, iar in 1991 a fost numita chiar si cea mai populara masina din America, dupa ce a depasit Honda Accord si Ford Taurus. Foarte impresionant pentru o jucarie!

Maimutoaiele de plus

Jucariile din plus au fost una dintre cele mai de succes jucarii de la sfarsitul anilor 1990 si nebunia a explodat, cu copiii din intreaga lume dorind sa obtina in mainile lor pe cea mai recenta jucarie de plus.

Lego

Lego a fost lansat in urma cu 83 de ani si este una dintre jucariile preferate din lume. In 2009, un britanic pe nume James May a construit o casa Lego de dimensiuni mari in Surrey. Casa are un dus o toaleta si un pat, printre altele, si toate au fost facute din Lego. Lego a incercat sa cumpere casa si sa o transporte la Lego Land din Windsor, dar in curand a aflat ca ar fi fost prea dificil din punct de vedere logistic sa se miste oriunde!

Play-Doh

Nu ar fi absurd sa ne imaginam ca majoritatea locuintelor din Marea Britanie au avut la un moment dat Play Doh in ele; este o plastelina populara pentru modelare. In anii 1930, ati fi putut avea Play-Doh in casa dvs. pentru un motiv complet diferit. In acest timp, casele erau incalzite cu carbune, ceea ce inseamna ca reziduurile de funingine se vor lipi de tapet intr-o casa. Play-doh a fost initial destinat sa actioneze ca un curatitor de tapet, dar in curand a fost descoperit ca a fost o substanta grozava de folosit ca plastelina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *