Ce ofera serviciile de transport?

Relocarile de la usa la usa (door-to-door)

Infrastructura globala unica a birourilor locale, a vehiculelor si a echipajului, asigura un serviciu mai consistent si un control mai strict al costurilor.

Mutarea in zone diferite

Investitia in miscare – unica in afacerile de relocare – permite sa se foloseasca echipajele si vehiculele speciale ori de cate ori este posibil. De asemenea, este posibila mentinerea mai scazuta a costurilor lantului de aprovizionare si o mai buna calitate a controlului. Majoritatea mutarilor sunt sponsorizate de angajatori si, prin urmare, sunt supuse unei politici de mobilitate.

Cei care solicita astfel de servicii primesc asigurari ca fiecare miscare este optimizata pentru a atinge obiectivele si bugetele de politica.Fiecare miscare este coordonata de un singur manager de transport, care va sfatuieste, sustine si actualizeaza cesionarul la fiecare pas. Toate mutarile sunt gestionate in sistemul de urmarire globala pentru a va asigura ca toata lumea cunoaste statutul de relocare, inclusiv angajatii dvs.

Impachetate cu atentie, depozitate in siguranta

Avand experienta in servicii de relocare si cunoscand politica de relocare multe firme utilizeaza aplicatii in-house digitale pentru a crea inventare detaliate.

Se calculeaza volumul si greutatea si obiectele care necesita ingrijiri speciale sau instructiuni care vor fi transmise echipei de ambalare pentru ziua in miscare. Aplicatia actualizeaza fisierul de relocare al cesionarului prin conexiune securizata la sistemul de operare in timp real.

Fiecare miscare incepe cu o consultare la domiciliu

Firma de mutare isi asuma o responsabilitate deosebita pentru siguranta bunurilor dvs. in tranzit sau depozitare. Personalul firmei sunt foarte instruiti in arta manipularii obiectelor cu grija si sensibilitate, precum si stiinta ambalarii si incarcarii in siguranta.

Se folosesc intotdeauna materiale de ambalare de inalta calitate si fiecare pachet are o identitate colorata unica, ajutand sa se plaseze obiectele in mod eficient la noua locatie – simplificand comunicarea si reducand stresul angajatilor dumneavoastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *