Vrei sa scapi de imperfectiunile tenului? Apeleaza la procedura de peeling chimic

Imperfectiunile tenului sunt o problema cu care se confrunta foarte multe persoane. In randul doamnelor si al domnisoarelor dorinta de a avea un ten perfect este printre prioritati. Tocmai de aceea multe femei cauta diferite solutii pentru a avea tenul dorit. Produsele cosmetice si procedurile specifice tratamentelor estetice sunt astazi foarte numeroase si foarte diversificate.

Prin urmare oricine isi doreste sa scape de imperfectiunile tenului are de unde alege. Printre tratamentele faciale profesionale regasim si peeling-ul chimic. Vorbim despre o procedura care poate remedia sau poate indeparta o multitudine de probleme de la nivelul tenului. Procedura de peeling chimic Pitesti poate sa actioneze la diferite niveluri de profunzime in privinta pielii. Prin urmare si rezultatele obtinute sunt foarte apreciate.

Aplicarea peeling-ul chimic ca si tratament facial

Peeling-ul chimic este in sine o procedura foarte simpla si care nu necesita anestezie la nivelul pielii. Nu este o procedura care produce durere, prin urmare nu exista disconfort resimtit de catre pacient. Rolul peeling-ul chimic este acela de a curata in profunzime pielea fetei pentru a remedia si a rezolva diferite probleme ale tenului. Curatarea pielii se face cu ajutorul unor solutii si substante chimice specifice acestei abordari.

Pentru aplicarea solutiilor utilizate in peeling-ul chimic este folosita o pensula speciala sau un aplicator realizat din bumbac. Cu ajutorul acestora substantele chimice sunt aplicate cat mai uniform la nivelul stratului de piele. Daca exista imperfectiuni ale tenului doar in anumite puncte, atunci aplicarea acestor solutii se va face doar in acele puncte. Dupa aplicarea solutiilor respective se asteapta un interval de timp pentru ca acestea sa actioneze la nivelul straturilor de piele.

Pasul urmator consta in indepartarea substantelor chimice si a solutiilor aplicate pe stratul de piele. Pentru a calma pielea care a fost supusa procedurii de peeling chimic Pitesti, se va folosi o crema hidratanta. In finalul procedurii este folosit un produs cosmetic menit a proteja pielea fetei de razele soarelui, avand in vedere ca pielea este mai sensibila in primele ore dupa aceasta procedura.

Diferite variante de peeling chimic adaptate fiecarui pacient

Fiecare persoana are propriile caracteristici in privinta tenului. Prin urmare este foarte important ca procedurile specifice tratamentelor faciale sa fie adaptate in functie de pielea fiecarui pacient. In cazul peeling-ul chimic acest lucru se intampla. Exista diferite variante ale peeling-ul chimic, in functie de profunzimea pana la care solutiile aplicate in cazul procedurii actioneaza la nivelul pielii.

Prima varianta este peeling-ul superficial, aceasta fiind recomandata pentru persoanele care au tenul sensibil si pielea foarte fina. Peeling-ul chimic superficial actioneaza doar asupra primului strat de piele in vederea exfolierii celulelor moarte.

Peeling-ul chimic moderat este varianta care actioneaza atat la nivel de epiderma, cat si la nivelul dermului superficial. In cele din urma regasim varianta de peeling-ului chimic profund. Aceasta din urma va actiona in acele straturi ale pielii care sunt adesea sursa celor mai multe dintre problemele tenului. Oricare dintre aceste variante de peeling chimic Pitesti sunt disponibile in cadrul saloanelor de cosmetica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *