Tot ceea ce trebuie sa stii despre geamurile rezistente la foc

Printre cele mai mari riscuri in ceea ce priveste bunurile materiale si viata oamenilor atunci cand vorbim despre un imobil regasim incendiul. In ciuda tuturor masurilor legislative luate pentru securitatea la incendiu, acest hazard ramane in continuare un risc major pentru orice imobil. Din acest motiv este important ca fiecare dintre noi sa caute masuri suplimentare pentru a diminua riscurile asociate unui incendiu si pentru a reduce pe cat de mult posibil eventualele pagube sau pierderi de vieti omenesti.

In acest sens putem sa ne indreptam atentia inspre masuri suplimentare precum montarea de geamuri rezistente la foc. Daca pana acum nu iti erau cunoscute astfel de geamuri antifoc, in ceea ce urmeaza vei putea gasi mai multe informatii despre aceste produse antifoc.

Specificatiile geamurilor rezistente la foc

Pentru productia unui geam rezistent la foc este folosita o sticla speciala care rezista atat la temperaturi foarte ridicate, cat si la flacarile generate de un eventual incendiu. Rolul acestei sticle este acela de a impiedica sau de a incetini propagarea incendiului. Geamurile rezistente la foc sunt extrem de etanse si de durabile.

In privinta transparentei, aceste geamuri au un aspect foarte similar cu cel al geamurilor clasice. Prin urmare geamurile antifoc nu afecteaza luminozitatea dintr-o anumita incapere unde sunt montate. Din acest punct de vedere geamurile cu rezistenta la foc pot fi montate in orice incapere si pentru orice tip de imobil unde se doreste un plus de siguranta in fata unui eventual incendiu.

Avantajele geamurilor cu rezistenta la foc

Prin montarea unui geam rezistent la foc vei putea beneficia de o serie de avantaje. Primul dintre acestea este fara doar si poate plusul de siguranta in cazul unui incendiu izbucnit la imobilul in care locuiesti sau in care iti desfasori activitatea. Un al doilea avantaj consta in durabilitatea acestor geamuri. Durabilitatea nu se refera la doar la rezistenta in fata flacarilor sau a temperaturilor foarte ridicate, ci si la durabilitate in fata factorilor de mediu.

Un al treilea avantaj vizeaza timpul mai indelungat pentru interventia pompierilor si pentru evacuarea de catre persoanele aflate in imobil a spatiului afectat de incendiu. De aici deriva si un al patrulea avantaj, si anume faptul ca pagubele materiale vor fi mult diminuate. Durabilitatea si rezistenta mare a geamurilor antifoc inseamna si avantajul de a beneficia de o investitie pe termen lung.

Producator autorizat de geamuri cu rezistenta la foc

In momentul in care ai luat decizia de a investi intr-un geam rezistent la foc este important sa te adresezi unui producator autorizat in acest domeniu. Un astfel de producator este Arcom Glass, o firma cu o vasta experienta in domeniul produselor cu rezistenta la foc.

In oferta acestui producator vei putea gasi geamuri avand diferite grade de rezistenta la foc. In acelasi timp vei putea beneficia de consultanta pentru alegerea geamurilor antifoc potrivite pentru nevoile tale.Pentru mai multe informatii privind serviciile si produsele antifoc ale firmei Arcom Glass te invitam sa accesezi website-ul fireglass.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *