Sfaturi pentru hidratarea pielii

Este posibil să utilizați prea multa crema hidratanta?

Răspunsul scurt este că da, puteți folosi prea multa. Față de hidratare sunt concepute pentru a fi concentrate, și aplicarea mai mult de un hidratant nu duce la rezultate mai bune de piele – uneori chiar poate face opusul. Când aplicați hidratant, ar trebui să se absoarbă pe deplin și nu ar trebui să dureze prea mult timp pentru a se infiltra în piele.

De asemenea, produsul dvs. ar trebui să dureze câteva luni și nu câteva săptămâni – evaporarea rapidă a produsului indică faptul că ați putea folosi prea mult.Unele semne care ar putea fi prea hidratante sunt porii înfundați, puncte negre, piele accidentală și exces de ulei.

Care sunt efectele de hidratare prea mare?

Este foarte important să hidrități pielea, dar aplicarea prea mult poate avea un efect negativ asupra pielii. Dacă utilizați prea multa crema hidratanta pentru maini SNB, în timp acesta vă face pielea leneșă, ceea ce vă poate încuraja pielea să producă mai puțină umiditate pe cont propriu.

Peste semnele de hidratare a pielii dvs. că are suficientă apă, lipide și proteine și că poate încetini producția acestor importante substanțe nutritive ale pielii. Acest lucru se poate transforma intr-un ciclu vicios in care pielea ta pare uscata deoarece nu mai produce nutrientii necesari care te fac sa hidratezi mai mult.

Cum sa evitati hidratarea in exces?

O modalitate buna de a folosi un hidratant usor si eficient este sa va asigurati ca pielea dumneavoastra nu este acoperita de celulele moarte ale pielii.Pielea moartă face mai greu pentru pielea dvs. să absoarbă hidratarea, astfel încât îndepărtarea acestui strat este crucială.

Exfoliați cu un produs blând cel puțin o dată pe săptămână, pentru a elimina celulele moarte de pe suprafața pielii. Apoi, utilizați o cantitate mică de hidratant cel mai bun pentru tipul de piele și asigurați-vă că absoarbe complet. Evitați suprastimularea și sufocarea pielii cu prea multe produse. Un pic de produs potrivit poate merge mult pe calea către o piele sănătoasă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *