Hartia este mai pretioasa decat crezi

De-a  lungul istoriei putem sa observam o evolutie destul de detaliata a hartiei si a importantei acesteia in societatea noastra. In ziua de astazi, chiar daca in mare folosim pc-uri la serviciu, asta nu inseamna ca nu mai folosim hartie. De fapt, hartia este folosita probabil mai mult ca niciodata, deoarece tot mai multe persoane prefera consumabile hartie pe motivul ca sunt mult mai igienice decat un prosop.

Chiar asa, atunci cand mergi la restaurant, te astepti sa fii servit cu servetele de unica folosinta pe care nu le-a mai folosit nimeni inainte.Gama de produse hartie oferite de magazinul sanito.ro este foarte mare, deoarece magaiznul este unul dintre cei mai mari si mai vechi furnizori de produse pentru curatenie si consumabile. Pe site gasim o varietate de produse precum:

– prosoape pliate;

– rola prosop hartie;

– role medicale;

– prosoape coafor.

De aici, clientii pot alege in functie de nevoile lor, dar si in functie de pret. Insa, de multe ori cumparatorii de pe sanito.ro prefera sa se aprovizioneze cum trebuie, deoarece hartia este bunul consumabil care se poate termina in orice moment, mai ales daca cumperi role medicale intr-o clinica sau prosoape coafor intr-un salon de infrumusetare.

Spre deosebire de prosoapele dematerial textil, prosoapele de hartie sunt de unica folosinta si sunt destinate a fi utilizate o singura data.Prosoapele de hartie absorb apa, deoarece sunt tesute vag, ceea ce permite apei sa calatoreasca intre fibre, chiar si impotriva gravitatiei.

Prosoapele de hartie au scopuri similare cu cele ale servetelelor conventionale, precum uscarea mainilor, stergerea geamurilor si a altor suprafete. Distribuitoarele de prosoape de hartie sunt adesea folosite in toaletele impartasite de multe persoane, deoarece servetelele de hartie sunt adesea considerate mai igienice decat uscatoarele de maini cu aer cald.

In 1907, compania Scott Paper din Philadelphia, Pennsylvania, a introdus tesaturi de hartie pentru a preveni raspandirea bolilor de pe servetele de carpa, din toalete. De fapt, rola de hartie a fost inventata accidental.  In 1919, William E. Corbin, Henry Chase si Harold Titus au inceput sa experimenteze si sa produca diferite prosoape de hartie in cladirea de cercetare si dezvoltare a companiei Brown din orasul Berlin, New Hampshire, USA.

Pana in 1922, Corbin si-a perfectionat produsul si a inceput sa-l produca in masa la Moara Cascade de pe linia Berlin / Gorham.  Acest produs a fost numit Nibroc Prosoape de hartie. In 1931, compania Scott Paper din Philadelphia, Pennsylvania, si-a introdus sulurile de prosoape de hartie pentru bucatarii.

Hartia este probabil si unul din bunurile cele mai ravnite in istoria antica, deoarece nu toate popoarele puteau produce acest produs. In ziua de astazi, sanito.ro ofera o gama vasta de produse din hartie, pe care si le poate permite oricine. Servetelele de hartie sunt oblogatorii in toate locurile publice, deoarece astfel se pastreaza igiena generala a populatiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *