Recapata-ti zambetul plin de incredere cu ajutorul fatetelor dentare

Exista numeroase situatii si numeroase cauze care conduc la diferite probleme dentare. Dincolo de disconfortul creat de durerea de dinti sau de neplacerile cauzate de eventualitatea de a pierde unul sau mai multi dinti, atunci cand dantura nu este asa cum ne-am dori din punct de vedere estetic exista riscul de a ne pierde increderea in propria persoana si chiar de a ne teme sa ne mai afisam zambetul larg pe fata.Din fericire tratamentele stomatologice au evoluat foarte mult in ultimii ani si astfel de tratamente pot contribui pentru a ne readuce zambetul plin de incredere pe fata. Un astfel de tratament se refera la fatetele dentare.

Ce presupune tratamentul cu fatete dentare?

Atunci cand discutam despre fatetele dentare ne referim la acele placi foarte subtiri realizate din ceramica si care sunt lipite pe suprafata dintilor naturali. Rolul acestor fatete dentare este acela de a oferi dintilor naturali culoarea dorita de pacient, dar si forma acestora. Aceste tratamente stomatologice cu fatete dentare Alexandria se regasesc printre tratamentele pe care medicii stomatologi le recomanda impreuna cu sau ca alternativa la alte tratamente in medicina dentara.

Tratamentul prin intermediul fatetelor dentare este o varianta in cazul tratamentelor de estetica dentara. Prin aplicarea de fatete dentare orice pacient poate sa obtina albul dintilor pe care si-l doreste, iar eficienta acestui tratament dentar este mai mare inclusiv daca se compara cu albirea dentara. In faza premergatoare aplicarii fatetelor dentare, medicul stomatolog va analiza cu atentie starea de sanatate a danturii pacientului.

In functie de pozitia si marimea dintilor, in functie de starea de sanatate a danturii, dar si in functie de fizinomia fetei, medicul stomatolog va alege fatetele dentare pe care ulterior le va aplica peste dintii naturali. Inainte de a aplica fatete dentare Alexandria, este necesara indepartarea placii bateriene de la nivelul dintilor.

Categorii de fatete dentare

Fatetele dentare cele mai recomandate de catre medicii stomatologi sunt confectionate pe baza de ceramica. In cadrul fatetelor dentare din ceramica pot fi regasite doua variante, si anume fatete dentare din ceramica presata si fatete dentare feldspatice. Varianta pe baza de ceramica presata reprezinta o varianta de fatete dentare turnate si modelate ulterior pentru a lua exact forma dintilor pacientului.

Varianta de fatete dentare feldspatice se refera la acele fatete confectionate pe baza mai multor straturi de ceramica, straturi care sunt tratate la temperaturi foarte mari. Avand in vedere modul de realizare a fatetelor dentare feldspatice, si anume prin suprapunerea mai multor straturi, aceasta categorie de fatete dentare nu ofera acelasi grad de rezistenta precum in cazul fatetelor dentare din ceramica presata.

Pentru a se asigura de faptul ca la finalul tratamentului de aplicare a fatetelor dentare acestea se vor potrivi perfect pe dintii naturali ai pacientului, medicii stomatologi discuta in detaliu cu pacientul anterior montarii de fatete dentare Alexandria. In urma aplicarii de fatete dentare orice pacient isi va recapata albul dintilor, va beneficia de rezistenta mare a acestora fatete, dar in acelasi timp isi va recapata increderea in zambetul sau.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *