Podeaua modulara-un mix ideal intre calitate si publicitate

Podeaua modulara este un sistem de expunere si prezentare premium, o modalitate foarte usoara si eficienta de promovare a produselor in timpul campaniilor si prezentarilor din diverse spatii destinate acestor tipuri de evenimente.Acest sistem inovativ are un impact puternic asupra publicului si astfel iti ofera un mare avantaj fata de concurenta.

Indiferent de spatiul in care iti desfasori campania si indiferent de produsul promovat, acest sistem de afisare reprezinta o solutie flexibila, eficienta si dimanica, perfecta pentru tine.Prima companie din Romania care este distribuitor oficial al acestui model de podea modulara este eXpoPrint Media, lider national pe piata noastra in domeniul sistemelor de expunere si afisare prin produse publicitare.

Asamblarea podelei modulare

 Una din calitatile podelei modulare este usurinta cu care se monteaza, nefiind necesare unelte speciale si nici nu este nevoie sa angajezi o echipa specializata.O poti face chiar tu! De asemenea, atunci cand doresti sa modifici designul nu este nevoie sa achizitionezi un alt sistem, ci doar capacul si un alt print full color.Astfel costurile scad, iar tu iti poti actualiza constant ofertele fara sa mai fie necesare alte sisteme de publicitate indoor.

Un alt beneficiu pe care il ai atunci cand achizitionezi o podea modulara este acela ca iti poti lasa creativitatea “la joaca” si o poti personaliza fara restrictii.Design-ul poate fi schimbat si fara achizitionarea unui nou print, ci doar prin rearanjarea elementelor deja existente.

Podea modulara creata din materiale premium

 Materialele folosite sunt de cea mai inalta calitate, durabile, pentru a oferi clientilor nostri produse premium. De asemenea, acestea au proprietati anti-zgariere si antialunecare.Totodata, trebuie sa stii ca aceste proprietai nu sunt singurele! Componentele podelei modulare sunt tratate ignifug conform certificarii UL94 HB (standardul de securitate si inflamabilitate a materialelor din plastic), oferind astfel un maxim de siguranta.

De asemenea, materialele folosite la crearea podelei modulare sunt waterproof, fiind astfel foarte usor de curatat, si nu este necesar sa te ingrijorezi ca aceasta se va deteriora.Trebuie totusi sa stiti ca expunerea pentru un timp indelungat a podelei modulare la soare, poate degrada produsul. Aceasta este o problema comuna a produselor fabricate din polimeri naturali si sintetici.

Cu toate acestea, in situatia in care podeaua modulara a fost expuna la contactul direct cu razele soarelui si a condus la degradarea acesteia, nu este necesara casarea intregului material, ci poate fi schimbat doar capacul de poate care s-a deteriorat.

Afla ce alte avantaje ai daca achizitionezi o Podea Modulara Personalizata

 Achizitionand o podea modulara te vei diferentia de competitie prin calitate, aspect si inovatie, la un pret de cel putin 3 ori mai avantajos fata de modalitatile de publicitate clasice cu podele din lemn sau metal.In prezent, beneficiezi de un pret chiar mai avantajos intrucat produsul este in curs de patentare.Daca decizi ca este momentul sa schimbi decorul si sa oferi un alt aspect spatiului tau, trebuie neaparat sa stii ca rebranding-ul nu a fost niciodata mai avantajos!

Podeaua modulara impreuna cu sistemul de cuburi modulare iti ofera posibilitati nelimitate si experiente memorabile pentru clienti, eliminand costurile uriase pe care le presupunea rebranding-ul cu produse de promovare clasice.Nu vei avea nevoie de ajutor nici atunci cand vrei sa muti, sa montezi sau sa demontezi podeaua modulara, deoarece aceasta este de pana la 5 ori mai usoara decat lemnul si chiar fata de alte produse similare.

Chiar si transportul si depozitarea sunt facile, elementele de podea modulara putand fi suprapuse pana la o inaltime de 3m intr-un bloc.Daca ai surpriza sa constati ca sapa are diferente de nivel nu trebuie sa iti faci griji. Podeaua modulara vine cu picioare de nivelare ajustabile care vor oferi aspectul impecabil si vor proteja podeaua de eventuale tensiuni.

Mai multe culori si texturi decat iti poti imagina!

Daca esti in cautarea unui print full color, un model uni, degradeuri sau aspecte de lemn, marmura sau metal vei regasi o gama larga de nuante, modele si pattern-uri concepute pentru a satisface chiar si cele mai pretentioase cerinte pe site-ul expoprint.ro.

Ai la dispozitie optiunea de a alege nuanta sau nuantele preferate pe care le poti aranja asa cum doresti. Pentru un plus de efect, la montarea podelei modulare pot fi montate LED-uri de iluminare intre placi, creand o atmosfera mult mai imbietoare pentru potentialii clienti sau care sa fie utilizate ca sistem de ghidaj pentru vizitatori.

Atractie garantata!

Produsul de calitate, impreuna cu aspectul profesional atrage privirile trecatorilor si le starneste curiozitatea in ceea ce priveste compania ta.Conform studiilor de piata, promovarea produselor creste brand-ul si implicit, volumul de vanzari.

Cu ajutorul podelei modulare, dar si a cuburilor modulare produsele expuse sunt puse in valoare eficient, intr-o maniera eleganta si profesionista.Nu este limite in ceea ce poate fi promovat cu ajutorul unei podele modulare, de la articole de imbracaminte, articole pentru copii, pana la autovehicule si alte tipuri de automobile.

Este bine sa iubim natura!

Daca dorim sa ne ingrijim de viitorul nostru este bine sa potejam mediul, iar daca esti un impatimit al produselor concepute din materiale 100% reciclabile trebuie sa stii ca podeaua modulara este un astfel de articol publicitar.

Astfel, in momentul in care ai componente de podea modulara degradate, ai posibilitatea sa le reciclezi la punctele locale de reciclare, sau le poti aduce la eXpoPrint Media si primesti un mic discount la alte produse noi din aceasi categorie.Daca esti interesat sa aflii mai multe informatii despre acest model de podea modulara, viziteaza site-ul oficial expoprint.ro, al companiei eXpoPrint Media.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *