Pelerinaje organizate la Parintele Argatu Stefan

Unul dintre cei mai cunoscuti si cei mai apreciati duhovnici din Romania este Preotul Argatu Stefan. Acesta este fiul regretatului si cunoscutului Ilarion Argatu. Atat prin prisma aprecierii de care s-a bucurat regretatul Parinte Ilarion Argatu, cat si datorita aprecierii pe care o primeste Parintele Argatu Stefan, foarte multa lume isi doreste sa ajunga la biserica unde acesta slujeste. Din acest motiv sunt organizate pelerinaje la biserica din satul Ciorasti, judetul Focsani.

Acasa la Preotul Argatu Stefan

Cu toate ca vorbim despre unul dintre cei mai iubiti si dintre cei mai cautati preoti, Parintele Argatu Stefan continua sa slujeasca intr-un sat mic din judetul Focsani, si anume satul Ciorasti. Chiar si in aceste conditii, biserica unde parintele isi face lucrarea este vizitata in fiecare an de foarte multe persoane. Zeci de mii de oameni ajung an de an in acest loc pentru a gasi raspunsuri la intrebari sau rezolvari la diferite probleme pe care le au de infruntat.

Parintele slujeste intr-o mica biserica lucrata in lemn. Slujirea parintelui are loc in zilele de luni, miercuri si vineri ale fiecarei saptamani. In aceste zile se infaptuieste taina Sfantului Maslu, slujba pe care Parintele Argatu Stefan o face alaturi de alti preoti. La finalul fiecarui Sfant Maslu sunt citite Moliftele Sfântului Vasile cel Mare. De asemenea nu este consumata mancare pana dupa ce nu a trecut de miezul noptii.

Puterea de a alunga demonii

Foarte multi dintre credinciosii care ajung in satul Ciorasti din judetul Focsani pentru a participa la slujirea Preotului Stefan Argatu spun ca acesta are puteri de a alunga pana si demonii. Conform credinciosilor aceste puteri sunt urmarea unei credinte extraordinare pe care parintele o are in puterea divina. Aceste povesti vin ca urmare a faptului ca extrem de frecvent in biserica unde parintele slujeste se regasesc persoane care considera ca sunt posedate de spirite malefice.

Pe de alta parte, in urma ritualurilor slujirii Preotului Argatu Stefan, aceste persoane simt ca sunt eliberate de catre acele spirite malefice pe care le aveau atunci cand au venit la parinte. Pe langa puterea de a alunga demonii si spiritele malefice, se spune ca parintele are inclusiv capacitatea de a vindeca afectiuni medicale care nu au putut fi vindecate de catre medici. Si toate aceste puteri vindecatoare vin ca urmare a rugaciunilor facute de parinte si ca urmare a credintei foarte mari.

Avraam Travel organizeaza pelerinaje la Parintele Argatu Stefan

Daca te numeri printre credinciosii care isi doresc sa treaca pragul bisericii din satul Ciorasti, judetul Focsani, Avraam Travel te invita intr-un pelerinaj. Intalnirea pentru a pleca in pelerinaj are loc la ora 6:00 in Dealul Patriarhiei. Traseul parcurs este Bucuresti-Urziceni-Buzau-Ramnicu Sarat-Slobozia-sat Ciorasti. Aici pelerinii vor participa la Taina Sfantului Maslu, la dezlegari precum Moliftele si la dezlegari pentru sanatate, spor in casa sau pentru liniste sufleteasca.

Pentru aceste dezlegari trebuie ca pelerinii sa urmeze un post negru. Daca anumite persoane nu pot urma postul negru, atunci trebuie respectat postul obligatoriu. Tinuta in cazul femeilor trebuie sa includa fusta si o esarfa pe cap. Pelerinajul este continuat si cu o oprire la Manastirea Podul Bulgarului, iar de aici urmeaza intoarcerea la Bucuresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *