Implantul de par si cum iti poate schimba viata aceasta procedura?

Pentru foarte multi barbati alopecia sau pierderea completa a parului duce la frustrari, la pierderea increderii in propria persoana si chiar la probleme de natura emotionala. De multe ori caderea parului sau pierderea completa a parului conduce la stari profunde de stres, apatie sau anxietate, uneori chiar la depresie.

Solutia pentru a rezolva cat mai eficient alopecia sau pierderea completa a parului este reprezentata de implantul de par. Pentru foarte multa lume, un implant de par reprezinta cea mai buna alegere atunci cand este vorba despre combaterea sau diminuarea problemei cauzate de pierderea partiala sau totala a firelor de par.

Importanta podoabei capilare

Podoaba capilara ne reprezinta pe fiecare dintre noi, parul fiind un aspect reprezentativ pentru fiecare persoana in parte. Parul contribuie sau influenteaza decisiv aspectul fizic si perceptia pe care o avem despre noi. Pentru multa lume podoaba capilara inseamna un plus de atractivitate din perspectiva estetica. Tocmai din acest motiv foarte multa lume care intampina probleme cu pierderea parului isi doreste sa gaseasca o rezolvare eficienta si pe termen lung.

Caderea parului si pierderea totala sau partiala a acestuia inseamna in foarte multe cazuri scaderea stimei de sine, reticenta in a participa la anumite evenimente sociale si chiar ajungerea la depresie. Toate acestea pot fi combatute eficient prin intermediul implantului de par. Atata vreme cat implantul de par este efectuat intr-o clinica specializata, vei avea sanse foarte mari sa te bucuri de rezultate foarte eficient pe termen lung.

Ce trebuie sa stii despre implantul de par?

Atunci cand te numeri printre persoanele care intampina dificultati prin prisma caderii parului, implantul de par se va dovedi alegerea optima. Vorbim despre o metoda minim invaziva sau chiar non-invaziva pentru a reda scalpului densitatea dorita a firelor de par. Implantul de par este realizat in cadrul unor clinici specializate si se efectueaza de catre un medic dermatolog profesionist.

Una dintre cele mai eficiente metode in domeniul implantului de par este tehnica FUE. Aceasta procedura presupune extragerea individuala a fiecarui fir de par din zonele unde acestea sunt prezente si implantarea firelor de par in locurile unde acestea lipsesc. In acest mod fiecare fir de par este transplantat individual, oferind rezultate foarte bune. Este bine de punctat faptul ca procedura aceasta se efectueaza cu ajutorul unui implanter.

Atuurile metodei FUE pentru implant de par

Instrumentul respectiv permite ca fiecare fir de par sa fie introdus la o anumita adancime si intr-un anumit unghi. Rezultatele metodei FUE sunt cele mai avansate in domeniul implantului de par. Acest lucru in contextul in care vorbim despre o metoda foarte eficienta, 100% naturala si complet lipsita de riscuri, atata vreme cat este realizata de un medic dermatolog profesionist.

Lipsa durerii, lipsa unor cicatrici si urme ca rezultat al inciziei sau lipsa nevoii de internare completeaza atuurile oferite de metoda FUE pentru implantul de par. In masura in care iti doresti sa afli mai multe informatii despre aceasta tehnica de implant de par, poti gasi detalii pe www.lookclinic.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *