Curs stivuitoristi- recunoscut in comunitatea europeana

Acest curs stivuitoristi de la SC Calificari Deserventi reprezinta ajutorul de care aveti nevoie daca vreti sa deveniti adevarati profesionisti in domeniu. Suntem o firma autorizata iar diplomele pe care le obtineti in urma absolvirii acestui curs au recunoastere in Uniunea Europeana. Lectorii nostri va pun la dispozitie informatii esentiale avand in vedere faptul ca dau dovada de profesionalism si seriozitate si detin o vasta experienta in domeniu.

Aici aveti posibilitatea sa faceti practica profesionala pe instalatii si utilaje din dotare, pentru a primi incredere in fortele proprii. Avem programe de curs flexibile iar fiecare dintre dumneavoastra veti primi suporturi de curs mereu actualizate, pentru a fi la curent cu orice modificare a legislatie in vigoare.

Cu o vechime vasta in domeniu dar si o experienta pe masura in domeniul formarii profesionale avem mii de absolventi an de an in cadrul programelor organizate de noi. In urma absolvirii cursului veti beneficia de o pregatire profesionala in activitatea de stivuitorist si veti cunoaste indeaproape normele de protectie a muncii, pentru ca vrem ca totul sa se desfasoare in cele mai bune conditii.  De asemenea, veti putea pregati si verifica vehiculul pentru lucru si veti putea identifica posibilele defecte aparute la utilaje si instalatii.

Curs stivuitoristi  – cursuri cu experienta

Acest curs stivuitoristi se adreseaza celor care doresc sa obtina autorizatie initiala de stivuitorist. Veti putea dobandi competente tehnice si organizatorice care permit exploatarea in conditii de securitate a stivuitoarelor si veti putea acumula cunostinte si abilitati deosebite privind manevrarea marfurilor. De fapt stivuitoristul este masinistul care manevreaza stivuitoare de aceea este necesar sa cunoasca dar si sa aplice prevederile prescriptiilor tehnice ISCIR.

Fiecare cursant va fi instruit sa opereze stivuitoare, tinand cont de categoria marfurilor transportate precum si de gradul de securitate. In desfasurarea acestei activitati trebuie sa aveti atentie marita pentru a se respecta toate reglementarile in vigoare. Noi facilitam acumularea cunostintelor cu privire la manevrarea stivuitoarelor precum si cunoasterea manevrelor specifice ale stivuitorului.

Curs stivuitoristi – cel mai bun raport calitate pret

Daca sunteti pasionati de acest domeniu si vreti sa deveniti un profesionist inscrieti-va la curs stivuitoristi in indepliniti-va visul. Compania noastra reprezinta un centru de excelenta in formarea profesionala din Romania si vine in sprijinul tuturor persoanelor, care vor sa treaca la un nivel superior si sa-si imbunatateasca calitatea profesionala.

Programa se desfasoara dupa un plan bine stabilit se concentreaza pe formarea competentelor in acest domeniu si ofera posibilitatea persoanelor interesate, sa detina un nivel de performanta adecvat. Apelati-ne cu incredere de fiecare data si priviti increzatori spre viitor pentru ca acum va puteti gasi un loc de munca mai bun in orice tara din comunitatea europeana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *