Cumpara ethereum in conditii de siguranta

Investitia in piata criptomonedelor este in acest moment una dintre cele mai cautate investitii, acest lucru datorandu-se faptului ca este previzionat faptul ca aceasta piata va deveni din ce in ce mai importanta, lucru care automat va genera un profit din ce in ce mai mare.

Bitcoin-ul este cea mai cunoscuta moneda digitala, acest lucru datorandu-se cresterii furtunoase pe care a cunoscut-o la un moment dat aceasta moneda virtuala. Cu toate ca bitcoin-ul este cea mai importanta moneda virtuala, din ce in ce mai multi investitori se arata interesati si chiar investesc in ethereum. Ce este aceasta si care sunt avantajele oferite de catre aceasta? Sunt intrebari ale caror raspunsuri vor fi oferite in continuarea acestui articol.

Ce este ethereum-ul?

Pe scurt, si fara a utiliza termeni tehnici care mai mult ne baga in ceata decat ne ajuta sa intelegem anumite informatii, ethereum-ul este o platforma software, deschisa. Aceasta platforma de bazeaza pe tehnologia blockchain, tehnologie pe care se bazeaza functionarea tuturor criptomonedelor.

Deci, din acest punct de vedere ethereum-ul este asemanator cu bitcoin-ul. Mai sunt si alte asemanari dar si deosebiri care fac din ethereum o moneda extrem de atractiva pentru investitorii care urmaresc castigarea unui profit cat mai mare de pe urma investitiilor realizate.

Care sunt avantajele pentru care ethereum este atat de populara?

In ultima perioada, din ce in ce mai multi investitori se arata interesati de ethereum, detaliu care la prima vedere poate parea ciudat. Pana la urma, bitcoin-ul este cea mai importanta si populara moneda virtuala asa ca de ce ethereum? Pentru ca aceasta moneda virtuala, datorita avantajelor pe care le ofera este preconizat ca in viitor va ajunge una dintre cele mai importante monede de pe piata monetara, nu doar de pe piata criptomonedelor. Principalele motive pentru care este asteptat ca acest lucru sa se intample sunt urmatoarele:

– Timpul necesar efectuarii unei tranzactii este mai mic decat in cazul oricarei alte monede digitale utilizate, fie ea si bitcoin.
– Este o moneda digitala care se bucura de un grad sporit de securitate. Faptul ca se investeste din ce in ce mai mult in sporirea gradului de securitate a acestei monede face ca ethereum sa fie extrem de apreciata pe piata investitiilor.
– Comisioanele care trebuie achitate ca urmare a tranzactionarii acestei monede virtuale sunt mult mai mici in comparatie cu valoarea comisioanelor care trebuie achitate in cazul tranzactiilor realizate cu bitcoin.
– Tehnologia care sta in sptatele functionarii ethereum-ului este foarte versatila.
– Nu este controlata de catre o terta parte, fie ca este vorba despre o institutie financiara sau guvernamentala. Acest detaliu face ca valoarea ethereum-ului sa nu fie manipulata in scopuri necurate. De fapt, valoarea acestei monede digitale poate fi controlata doar de catre cei care detin astfel de monede, lucru care din punctul meu de vedere mi se pare foarte in regula.
– Se bucura de un nivel de stabilitate destul de mare. Chiar daca piata criptomonedelor si in special bitcoin-ul este destul de volatil, ethereum-ul se bucura de un nivel bun de stabilitate. Acest lucru se datoreaza faptului ca investitorii percep aceasta moneda ca fiind una serioasa, care in viitor poate avea un cuvant important de spus. Aceasta stabilitate poate ca este determinata si de faptul ca despre aceasta moneda se stiu mai multe informatii legate de modul de functionare sau legate de persoanele care au pus bazele acestei monede.

De unde pot cumpara ethereum?
Pentru a putea cumpara ethereum in conditii de maxima siguranta este necesara accesarea unei platforme de tranzactionare a criptomonedelor. Bitmahavi.com este una dintre cele mai sigure platforme de tranzactionare a criptomonedelor, aceasta oferind clientilor o serie de avantaje dintre care cele mai importante sunt urmatoarele:

– Preturile la care sunt tranzactionate criptomonedele fac ca investitia in astfel de monede sa genereze profit.
– Timpul de realizare a tranzactiilor este foarte scurt.
– Posibilitatea de a putea face tranzactii in orice colt al lumii, la orice ora din zi si din noapte.
– Comisioanele percepute sunt foarte mici, acestea neafectand profiturile obtinute de pe urma tranzactiilor criptomonedelor.
– Este o platforma extrem de simplu de utilizat, fie ca esti un client incepator sau unul experiementat.

Concluzii
Piata criptomonedelor nu se rezuma doar la bitcoin ci exista in portofoliul acestei piete si alte monede digitale foarte interesante, ethereum-ul fiind una dintre acestea. Pentru ca tranzactionarea acestor monede sa aduca un profit cat mai bun trebuie sa dai dovada de un nivel de responsabilitate cat mai mare si de foarte multa rabdare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *