Cum poate contribui marketingul in social media la atragerea traficului

Traficul pe website se caracterizeaza prin numarul total de vizitatori unici care au venit pe site de pe toate canalele. Acesta creste prezenta utilizatorilor pe site iar asta va creste bineinteles si vanzarile.

Ce este traficul SEO si la ce poate ajuta

Traficul SEO se poate caracteriza ca vizitatori care merg la sursa prin link-uri din pagina cu rezultatele motorului de cautare.Utilizatorii vor face solicitari catre motoarele de cautare despre bunuri sau servicii si vor lua in considerare ofertele prezente pe motoarele de cautare inclusiv pe cele ale website-ului tau.

Ca website-ul tau sa ajunga in primele pozitii pe motoarele de cautare trebuie sa ai in vedere urmatoarele:

• Realizeaza un audit complet

Efectueaza un audit al website-ului unde poti analiza pozitiile sale actuale dar si pozitiile concurentilor. Doar asa vei reusi sa iti faci o imagine ampla despre cuvintele cheie ale website-ului tau si despre modul in care acestea pot fi pozitionate pentru a genera vanzari.

• Elimina erorile

Elimina erorile prezente pe site care implica promovarea si imbunatatirea caracteristicilor tehnice si vizuale ale website-ului. Poti sa iti dezvolti website-ul in mod continuu pentru ca acesta sa fie mai util pentru clienti.

• Pune pret pe link-urile externe

Creste numarul de link-uri externe care directioneaza utilizatorul catre website-ul promovat. Mai exact, trebuie sa pui pret pe link-urile externe care iti vor aduce mai multi utilizatori. Este foarte important ca acestea sa fie intr-un numar cat mai mare daca vrei sa ai parte de succes intr-o perioada mai scurta de timp.

Cele mai populare metode prin care poti atrage trafic pe website

Poti atrage mai usor trafic pe website daca vei urmari pana la cele mai mici detalii cele mentionate mai jos. Ai nevoie de un plan cat mai atent structurat si care sa iti ofere cele mai bune rezultate.

Creeaza continut de calitate

Continutul este foarte important si cu cat acesta va fi mai calitativ cu atat traficul website-ului va avea parte de un succes mai mare. Trebuie sa ii oferi valoare brandului tau prin ceea ce postezi pe website.
Este necesar sa postezi periodic pe website-ul tau pentru ca acesta sa aiba parte de continut constant.

Postari video

Postarile video reprezinta cea mai eficienta metoda prin care poti obtine trafic pentru website-ul tau. Oamenilor le place sa se uite la videoclipuri si la prezentari. Postarile iti vor aduce mai mult trafic pe website si iti vor face imaginea mai credibila.

Optimizeaza descrierile produselor

Daca ai un produs pe care vrei sa il promovezi sau daca detii un magazin online cu o gama cat mai variata de produse atunci trebuie sa stii ca fiecare descriere trebuie sa fie unica si optimizata. Trebuie sa te asiguri ca textul descrierilor raspunde intrebarilor vizitatorilor. O agentie SEO are suficienta experienta astfel incat sa iti ofere descrierile de care ai nevoie.

Posteaza comentarii de calitate

Comentariile cu care le raspunzi clientilor tai sunt foarte importante. Trebuie sa interactionezi cu clientii tai prin toate mijloacele posibile. Comentariile pe care le oferi acestora trebuie sa fie la subiect si cat mai politicoase.

Analizeaza concurenta

Imprumuta idei si invata din greselile concurentei. Vezi care sunt produsele promovate de concurenta si cum fac asta. Te poti folosi de ideile acestora pentru ca si tu la randul tau sa ai parte de succes.

Agentia SEO te poate ajuta in atragerea traficului

Apeleaza cu incredere la o agentie SEO si vei avea parte de un trafic mai mare pe website si o promovare SEO calitativa. Este necesar sa discuti cu reprezentantii agentiei SEO pentru a intelege mai bine care este scopul afacerii tale.

Doar asa vei avea mai multe detalii despre planul de care ai nevoie pentru ca website-ul tau sa fie unul de succes.Traficul este foarte important pentru orice companie indiferent ca aceasta este la inceput de drum sau ca are o experienta destul de vasta in domeniu. Apeleaza la SEO si vei obtine rezultatele mult dorite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *