Cotea Razvan fotograf Brasov de ceremonie

Sa fii fotograf de evenimente nu este deloc usor! Daca iesim urat in pozele cotidiene facem altele, dar evenimentele importante din viata omului sunt unice.De pilda in albumul foto al unei clase terminale pozele tuturor trebuie sa fie 100% reusite, fiindca peste ani si ani elevii si profesorii il vor privi cu drag. In plus, reprezinta un eveniment important din viata absolvirea cu succes a unui ciclu de invatamant.

Dar nunta? Momentul in care se asaza omul la casa lui si porneste la drum cu persoana iubita nu este sacru?
Oamenii doresc din inima sa faca o singura nunta, adica sa reziste casnicia lor pana la sfarsitul vietii. Multi fac planuri sa imbatraneasca impreuna si sa le spuna povesti nepotilor.Cu toate ca unele cupluri ajung la despartire, pozele tot le raman ca amintire si numai cei care nu sunt rafinati de vita isi decupeaza cu ura fostul partener din poze.

Stiu familii moderne care, desi au divortat, in amintirea a tot ce a fost frumos, fostii soti au ramas prieteni buni, asa de buni incat cu noile lor familii se reuneau la petreceri, se sfatuiau cand aveau probleme, se vizitau in spital, daca vreunul dintre ei era bolnav.Daca negam ce s-a petrecut in trecut, nu inseamna ca lucrul acela nu a avut loc.

Imi place sa aud ca fostii soti si-au lasat loc de ”Buna ziua”, ca se intereseaza unul de celalat si ca le pasa daca vreunul dintre ei sufera. Este o dovada de marinimie sufleteasca sa se poarte in acest fel, dar este si o indatorire morala.
Dar sa vorbim despre fotografia de nunta!

Am pe cineva in familie care s-a casatorit de mai multe ori si care ma roaga sa scot din cutia cu poze fotografiile cu ea mireasa, fiindca intr-un moment de furie le-a rupt pe toate.
Isi ia tacticoasa ceasca de cafea si analizeaza atenta si cu ochi critic imaginea fostilor parteneri si se disculpa cu glas tare ca i-a lasat.

Pozele acelea vechi, alb-negru nu au in ele arta pe care o pune in fiecare poze de nunta Cotea Razvan – https://www.cotearazvan.ro/fotograf-brasov cu toate acestea acolo, in ele, se afla o parte din viata ei.
Peste pozele ei s-a asezat patina timpului. Sunt ingalbenite, au pete maronii pe alocuri, dar asupra pozelor facute de Razvan la evenimente timpul nu are putere, deoarece:

1. In albumele din cele mai bune materiale fotografiile se pastreaza foarte bine. Ele sunt protejate, securizate de praf, de tot ce ar putea sa le altereze calitatea.

2. Razvan trimite materialele realizate in cursul evenimentului si in varianta electronica, pe e-mail si USB, deci nu se deterioreaza niciodata.

3. Pozele lui nu se demodeaza, fiindca sunt adevarate opera de arta. Au capacitatea de a surprinde emotiile, entuziasmul cu care si natura participa la nunta celor doi.

Este de ajuns sa privesti creatiile sale, sa iti dai seama de valoarea lor.Miri tineri, frumosi, curati ca lacrima si hotarati in iubirea lor merg tinandu-se de mana prin iarba inalta, iar florile de camp se pleaca la vederea lor. Pe malul lacului, vantul incepe sa brodeze dantele pa apa argintie ca sa le faca zestre. In arhiva nuntii tale poti avea o imagine pentru cele mai semnificative momente, daca il alegi pe Razvan ca fotograf al evenimentului.

Cu toate ca este arhicunoscut si solicitat, profesionistul prezentat de mine mai sus manifesta disponibilitate fata de propunerile si dorintele clientilor sai.El ii insoteste cu aparatul sau performant, acolo unde ei doresc: pe varful muntelui, pe malul lacului, la marginea padurii.Spre deosebire de nuntasi, pentru fotograf nunta nu este o zi de sarbatoare, ci o zi intensa de munca.

In timp ce nuntasi danseaza, se ospateaza si asculta muzica, fotograful alearga de colo colo sa surprinda scene de vis.
Il vrei pe Razvan Cotea ca fotograf la nunta ta? Cine nu l-ar vrea! In cazul acesta,programeaza-ti din timp o intalnire cu el si admira-i portofoliul, sa te delectezi cu materiale de povestea realizate cu oameni obisnuiti, in cele mai fericite momente ale vietii lor.

Stabileste coordonatele sedintei foto cu partenera ta de viata si prezinta-i planul complet la prima sedinta lui Razvan!Vei descoperi cat este de receptiv la ideile voastre, cat este de muncitor si de profesionist.
Avandu-i responsabil de materialele foto-video la nunta voastra pe Razvan, pasiti cu dreptul in viata, fiindca el este un model si aveti ce invata de la el.

Uneori pozele lui spun o pilda celor care stiu sa citeasca in spatele unei imagini.
Focul simbolizeaza iubirea sacra, care purifica, soarele revelatia vietii in doi, florile de camp fragilitatea a tot ceea ce este viu.Veti privi materialele realizate de el la nunta voastra si ii veti auzi glasul incurajandu-va: „Nu este greu! Sa va iubiti mereu ca atunci!”Dupa ani si ani veti fi mereu la fel de fragezi si de inocenti ca in ziua nuntii…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *