Cel mai frumos loc de pe pamant

Cel mai frumos loc de pe Pamant, conform spuselor celor care au vizitat lumea in lung in lat este un taram uimitor, cu o frumusete inegalabila, care face orice turist sa se simta ca intr-un basm. Acest loc mirific se afla in Grecia si este vorba despre plaja Navagio, de pe insula Zakynthos. Profitati de orice ocazie pentru a ajunge aici pentru ca este o destinatie de vacanta inedita, care o sa-si puna cu siguranta amprenta in mod pozitiv asupra dumneavoatsra si o sa va faca sa va aduceti mereu cu drag aminte de aceasta experienta uimitoare.

Plaja Navagio, pare desprinsa dintr-un colt de rai, si are in spate o multitudine de legende care ii amplifica valoarea. Fiti si dumneavoastra parte la aceasta poveste si indrazniti sa visati cu ochii deschisi. De indata ce ajungeti aici o sa vedeti ca nu exista nici un termen de comparatie cu orice alt loc din lume pe care l-ati vizitat anterior.

Asadar, plaja Navagio de pe insula greceasca Zakynthos, este cea mai frumoasa de pe intreg globul pamantesc care a devenit renumita si pentru epava sa naufragiata in anul 1986. Inca de pe atunci, epava a devenit emblema insulei, la fel ca broscuţele caretta caretta, care populeaza si infrumuseteaza in acelasi tim acest taram magnific.

Chiar daca pentru a ajunge la plaja trebuie sa calatoriti cu vaporul, tot mai mult turisti aleg aceasta destinatie de vacanta si revin aici cu drag ori de cate ori au ocazia. La prima vedere pare un loc uitat de lume insa este de-a dreptul uimitoare privelistea de ansamblu iar apele ei cristaline intregesc peisajul cu succes.

Apa are culoarea albastru turcoaz neasemuit de frumos, iar plaja are nisip alb si fin, in timp ce stancile, par sa stea de veghe pentru a nu deranja cumva acest cadru de poveste. Plaja Navagio adevarat paradis care o sa va incante inca de prima data cand calcati pe aceste locuri deoarece frumusetea ei salbatica o face si mai apreciata si iubita la nivel mondial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *