Smartwatch- ceas inteligent

Chiar daca este mic, smartwatch-ul este un aparat complex, de fapt un ceas cu memorie de calculator. Aceste ceasuri extrem de inteligente sunt cu atat mai atragatoare cu cat au multiple dotari si un aspect pe masura. Sunt o varietate de ceasuri pe gusturi tuturor care va ajuta sa faceti totul mult mai rapid si mai simplu si sa fiti in trend in acelasi timp. In functie de ceea ce va doriti, verificati piata si cautati ceea ce vi se potriveste cel mai bine.

Ce este un smartwatch?

Smartwatch-ul este un ceas foarte inteligent, de fapt un mini calculator, cu componente de smartphone.  Acestea trebuie incarcate, zilnic, ca orice alt smartphone si au un design specific, ce atrage privirile tuturor. Acestea sunt variante moderne ale ceasurilor sport si bratarilor de fitness, cu intrebuintari multiple, ceea ne ajuta sa fim mereu cu un pas inaintea tehnologiilor aparute pe piata.

Smartwatch-urile le gasiti in diverse forme si marimi, cele mai apreciate fiind modele ce au cadran rotund sau rectangular. Cadranul, este de fap un ecran tip LCD, foarte sensibil la atingere, care ne ajuta sa intram in contact cu diferite functii specifice ceasului.

Care sunt functiile inteligente ale unui smartwatch?

Un smartwatch modern este memorabil datorita faptului ca poate afisa timpul pe diverse modele de cadran, folosindu-se de multitudinea de teme vizuale care le fac si mai interesante. Unele modele sunt prevazute si cu o camera foto, termometru, barometru, compas, cronometru, calculator, modul GPS pentru navigatie, difuzor pentru citirea mesajele primite si chiar microfon pentru dictare sau interogari ale asistentilor digitali, precum si afisarea notificarilor primite pe telefon.

Pe langa toate aceste beneficii, exista un singur inconvenient al smartwatch-urilor, si anume dependenta de un telefon mobil inteligent, ceea ce nu este deloc de neglijat. De asemenea, functionand prin conectare la internet, acesta consuma destul de mult curent, ceea ce atrage dupa sine dezavantajul ca puteti ramane foarte usor fara baterie intr-o perioada de timp relativ scurta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *