Automatic Gearbox te repune din nou la drum

Orice sofer care alege un autoturism care functioneaza pe baza unei cutii de viteze automata trebuie sa fie constient de faptul ca o astfel de cutie de viteze este mult mai complexa comparativ cu una manuala. In consecinta, orice problema aparuta la cutia de viteze automata si orice defectiune presupun reparatii cutii automate specializate oferite de mecanici profesionisti.

Pentru a avea siguranta ca apelezi la cei mai buni specialisti in reparatii de cutii automate de viteze iti recomandam Automatic Gearbox SRL din Bucuresti.Aceasta unitate de service auto este specializata in repararea de cutii automate de viteze si de mai bine de 15 ani de zile gaseste cele mai bune solutii pentru orice tip de autoturism care functioneaza avand astfel de cutie automata de viteze.

SC Automatic Gearbox este autorizata de catre Registrul Auto Roman (RAR) pe baza calificarilor mecanicilor care fac parte din echipa acestui service auto si a expertizei in reparatii cutii automate. Automatic Gearbox are colaborari cu cei mai importanti furnizori si parteneri de piese auto din lumea intreaga pentru a putea sa ofere clientilor piese de schimb originale si implicit garantia calitatii pentru serviciile oferite.

O revizie tehnica periodica a cutiei de viteze automata este recomandata, in acest fel reducand sansele de aparitie a unor defectiuni sau probleme mai grave. Daca totusi esti pus in situatia in care cutia de viteze automata nu mai functioneaza in parametrii normali sau chiar a incetat sa mai functioneze, atunci fara doar si poate ai nevoie de reparatii de cutii automate.

Pentru a identifica exact care este problema cutiei de viteze te asteptam in unitate noastra de service in orice moment, pentru diagnoza nefiind necesara o programare.In acest fel ne asiguram ca in cel mai scurt timp am identificat defectiunea si putem trece la repararea cutiei automate de viteze. Mai mult decat atat, serviciile de diagnoza oferite de Automatic Gearbox sunt gratuite.

Odata ce a fost identificata problema cu care te confrunti la cutia de viteze a autoturismului, mecanicii de la Automatic Gearbox vor apela la expertiza in reparatii de cutii automate si la experienta in acest domeniu pentru a te repune la drum in cel mai scurt timp. Fie ca vorbim despre o problema de ordin mecanic, electronic sau hidraulic, atunci cand alegi Automatic Gearbox timpul de rezolvare a unei defectiuni la cutia de viteza dureaza in jur de 24 de ore.

In categoria de reparatii cutii automate oferite de Automatic Gearbox intra printre altele reconditionarea pieselor uzate, inlocuirea pieselor defecte, repararea defectiunilor electronice sau chiar schimbarea completa a cutiei de viteze. Toate aceste servicii de reparatii de cutii automate de viteze sunt disponibile pe www.reparatiecutieautomata.ro.

Automatic Gearbox isi propune sa se ridice la cele mai ridicate exigente din partea clientilor si tocmai de aceea oferim profesionalism, implicare, experienta si seriozitate in fiecare situatie in parte. Pentru ca stim ca problemele la cutia de viteze te pot lua prin surprindere, oferim asistenta tehnica non-stop la numarul de telefon 0732125544. Pentru orice reparatie cutie automata de viteze nu ezita sa apelezi la mecanicii de la Automatic Gearbox.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *