Unghii frumoase si sanatoase cu Bio Sculpture

In prezent, din ce in ce mai multe femei acorda o atentie sporita manichiurii, iar acest fapt se datoreaza modelelor ispititoare de unghii, tehnicile inovative, culorilor seducatoare ale lacurilor si aspectul accesoriilor care pot fi aplicate pe unghii.

Unghiile ca si parul suporta agresiuni fizice si chimice care le afecteaza structura, iar Bio Sculpture  este un sistem complex de ingrijire a unghiilor, unul dintre putinele branduri care promoveaza sanatatea si frumusetea unghiilor in aceeasi masura.Cursurile organizate de BioSculture  pun accentul atat pe sanatatea unghiei, cat si pe infrumusetare, procedand etic, fiindca degeaba o unghie arata fabulos, daca se rupe sau exfoliaza.

Avem nevoie de unghii frumoase, dar si sanatoase, iar cele mai bune geluri tratament se gasesc pe bio-sculpture.ro. Participantii la cursuri invata sa realizeze o manichiura personalizata, in functie de textura unghiei, de stilul persoanei respective si de culorile preferate ale acesteia. Alegerea culorii preferate inseamna asigurarea faptului ca manichiura se va asorta cu bluza, fusta, pantalonii sau rochia.

Pe site-ul Bio Sculpture se gasesc cele mai bune produse nailtreat  la cele mai accesibile preturi.Devizele Bio Sculpture sunt: sanatate, etica si profesionalism. Toti cei care parcurg cursurile organizate de Bio Sculpture vor alege produse care:

-asigura sanatatea unghiei, fiindca si in cazul celor false, tot unghia naturala reprezinta baza.

-o manichiura uniforma, frumoasa si rezistenta. Produsele Bio Sculpture raman pe unghie pana la 3-4 saptamani, fara sa se ciobeasca sau sa se decoloreze. Tinand atat de mult este clar ca unghiile nu mai au de suferit, fiindca sunt vopsite din ce in ce mai rar.

-o manichiura care se usuca repede, deci poate fi facuta si la urgenta.

In 10-15 minute, unghiile sunt gata si poti atinge sau lua cu ele tot ce doresti.De multe ori doamnele isi fac unghiile de la maini si dupa aceea iau telefonul, pun mana pe geanta, se incalta, fara sa isi dea seama ca nu s-a uscat oja si ca vor ramane urme pe unghii.

Pe site-ul Bio Sculpture se gasesc produse Biogel, Evo2, Ethos si Gemini, iar toate au in comun faptul ca sunt 100% sanatoase, nu contin substante toxice nu sunt testate pe animale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *