7 trucuri pentru un abdomen de invidiat

Grăsimea de pe abdomen este una dintre cele mai periculoase, iar acumularea ei crește riscul de boli de inimă și de obezitate. Abdomenul și șoldurile sunt zone ale corpului unde slăbim cel mai greu și, oricâte eforturi am face, grăsimea se încăpățânează să rămână.

acă vrei să scapi de grăsimea de pe abdomen, iată câteva metode simple pentru un abdomen de invidiat. Trebuie doar să respecți aceste mici „trucuri” în fiecare zi.

1. Învață să te relaxezi

Conform unor studii, stresul și excesul de cortizol pot duce la creșterea grăsimii abdominale. Secreția de cortizol se află într-o directă legătură cu stresul și contribuie la distribuția rapidă a grăsimii în zona abomenului.

Deși nu este întotdeauna ușor să rămâi calmă în situații de maximă tensiune, încearcă să adopți câteva tehnici de calmare benefice atât pentru corpul tău, cât și pentru psihicul tău.Practică tehnici de meditație precum yoga sau plimbatul în aer liber. Yoga ajută la întărirea musculaturii pe abdomen, îmbunătățește postura și îți dă o senzație de pace și confort.

2. Pentru un abdomen de invidiat, evită zahărul

Încearcă să eviți alimentele și băuturile care conțin mult zahăr. Acestea sunt extrem de nesănătoase și te impiedică să obții un abdomen de invidiat. Zahărul este considerat inamicul numărul 1 în obținerea corpului perfect. Folosește-l cu măsură sau optează pentru înlocuitorii sintetici, deși nu sunt întotdeauna cea mai bună soluție.

Citeste continuarea AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *