15 motive pro izolatie spuma poliuretanica pentru casa

Spuma poliuretanica este acel material izolator adaugat mai nou pe lista stiuta si utilizata de proprietarii de casa sau de catre cei care isi construiesc o casa. Nici meseriasii din constructii de pe la noi nu o cunosteau altfel decat din auzite pana acum zece, cincisprezece ani, spre deosebire de vata minerala, celuloza etc. Iata motivul pentru care pe internet mai e nevoie de inca o lista de motive pentru a opta pentru izolatie spuma poliuretanica.

 1. Daca ai casa mare, cu etaj, izolatiile din spuma poliuretanica te ajuta sa economisesti timp serios cu lucrarea, fiindca pot fi aplicate cu rapiditate.
 2. Daca ai o casa mare, cu multi oameni in ea, vei avea sansa rapid sa observi ca faci o importanta economie la factura de energie, gratie eficientei izolatiei.
 3. Daca ai o casa mica, ar fi si pacat sa reduci suplimentar suprafata utila a acesteia folosind alte materiale izolatoare plus cadre de sustinere pentru ele.
 4. Cu izolatiile din spuma poliuretanica merg la sigur toti gospodarii care cauta sa obtina confortul termic in casa fara sa se chinuie pentru el.
 5. Spuma poliuretanica are calitati izolatoare certe, care pot fi oricand probate cu cifre, privind coeficientul de transfer energetic si alte aspecte tehnice.
 6. Aplicarea acestor izolatii implica pulverizarea spumei pe/in absolut toate suprafetele, muchiile, gaurile si colturile, schimbul de aer incetand aproape complet.
 7. Varianta cu celula inchisa a spumei izolatoare este extrem de densa, oferind maximul de eficienta de pe piata calculat la aceeasi grosime de strat.
 8. Lucrarile de izolare cu spuma sunt valabile zeci de ani fara evenimente daca sunt realizate de specialisti care lucreaza doar cu spuma, cunoscand-o bine.
 9. Nu exista dezavantaje la izolatiile din spuma, ci doar consecinte ale aplicarii neprofesioniste a lor sau aplicarii unei spume falsificate ori de calitate foarte slaba.
 10. Exista aceste firme de izolatie spuma poliuretanica ce achizitioneaza spuma de inalta calitate si care pregatesc lucrarea in mod corespunzator, dupa reguli specifice.
 11. Spuma poliuretanica are un cost comparabil cu al celorlalte materiale, in varianta ei cu celula deschisa, desi inregistreaza unele performante mai bune.
 12. Costul variantei cu celula inchisa, adica cea foarte densa, este ceva mai mare, dar investitia se recupereaza complet inca din primii ani de la lucrare.
 13. Isoterm alege cele mai bune optiuni in functie de evaluarea pe care o face constructiei inainte, pentru un raport calitate-pret extraordinar.
 14. Din ce in ce mai putini romani refuza ideea de a-si izola astfel casa si din ce in ce mai multa lume incepe sa realizeze beneficiile aduse.
 15. In statele mai dezvoltate economic, spuma poliuretanica este folosita cu incredere de cel putin patruzeci de ani in termoizolatii.

Discutia despre spuma este mult mai lunga, din ea putandu-se desprinde probabil inca pe atatea motive pentru a o alege pe ea dintre toate materialele cu caracter izolator. Toate sunt deja prezentate in mod transparent de catre compania Isoterm, mentionata la punctul 13, care prin lucrarile ei de izolare a caselor din intreaga tara a ajuns un reper important in domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *