Viitorul e aici cu Gotek

Pe zi ce trece ne apropiem din ce in ce mai mult de lucrui pe care cu ani in urma le credeam imposibile. De la inceperea automatizarii in fabrici si uzine si pana la descoperirea curentului electric si utilizarea acestuia pentru a alimenta acum aproape tot ceea ce folosim au fost facute numeroase alte descoperiri mai mult sau mai putin notabile care sa ne faca viata mai usoara.

Extrem de mult s-au dezvoltat si autoturismele. Desi pentru mult timp acestea utilizeaza ca si combustibili tot benzina sau motorina raman cele mai utilizate dar in ultimii ani au castigat mult teren si masinile electrice. Inca reprezinta un concept ceva mai nou, acestea devin din ce in ce mai fiabile si mai performante, oferind si mai multe avantaje decat cele clasice.

Un aspect foarte important al masinilor viitorului il reprezinta autonomia, posibilitatea de a se conduce singure, de a diagnostica si acolo unde este cazul de a rezolva anumite erori si probleme tehnice. Totodata, si sistemele de iluminare, exterioare si interioare vor fi imbunatatite, cu ajutorul becuriloe LED, o tehnologie deja utilizata in multe domenii si care este implementata si in multe masini aparute in ultimii ani, modele noi si performante.

Comparativ cu becurile normale, becurile LED au o durata de viata mai mare, cosuma mai putin si ofera o intensitate luminoasa mai mare. De asemenea, acestea pot fi programate astfel incat sa ofere lumina de o anumita culoare. Designul LED-urilor pentru faruri este fara indoiala diferit de cel al LED-urilor utilizate pe bordul unei masini insa acestea au la baza aceleasi principii de functionare.

Pe https://www.gotek.ro/leduri-auto putem gasi foarte multe informatii referitoare la autoturismele viitorului, sistemele acestora si importanta si rolul LED-urilor in componenta lor. Chiar si in prezent din ce in ce mai multe masini de lux, considerate a fi limuzine, prezinte numeroase sisteme ce utilizeaza tehnologii LED nu numai in ceea ce priveste asistenta in trafic cat si posibilitatea de a ne face sa ne simtim cat mai confortabil, sa simtim ca suntem mai mult intr-un loc de recreere decat intr-o simpla masina.Si intr-adevar, multe masini ofera un nivel de confort mai mare si decat un apartament sau o casa.

Denumirea LED provine de engleaza de la light-emitting diode (dioda emitatoare de caldura), un mic dispozitiv care este incarcat electric si emite o anumita intensitate luminoasa. Culorile diferit sunt obtinute prin alegerea culorii materialului semiconductor din componenta diodei. La inceput LED-urile au fost utilizate in special ca indicatori, atat pentru masini cat si pentru multe alte dispozitive electrice si electronice iar mai apoi si ca surse de iluminat datorita randamentului pe care il ofera si consumului mult mai mic.

Cei care au masini ce utilizeaza aceasta tehnologie si au trecut de la farurile clasice la cele LED pot atesta diferenta pe care o fac acestea, mai ales atunci cand afara este ceata, ploua sau ninge, fiind mai vizibile. In cazul multor masini sunt utilizate si in sistemele de semnalizare, fiind aranjate in secvente care atrag atentia imediat.Unele modele sunt realizate astfel din fabrica insa si cele fara pot fi modificate incat sa beneficieze de ele.

Este un proces ceva mai complicat si care este de altfel si mai costisitor insa rezultatele vorbesc de la sine. Si un set de doua becuri LED putem spune ca este ceva mai scump decat becuri normale dar daca facem un calcul simplu luand in considerare durata de viata a fiecaruia dar si costurile pe care le-ar implica schimbarea lor (daca nu o putem face noi insine de acasa) ajungem la concluzia ca este o investitie buna si de lunga durata.Cu aproximatie, un bec LED are o durata de viata de pana la 50 000 de ore in timp ce unul clasic, cu halogen are o durata de viata de pana la 2000 de ore, in mare parte si datorita faptului ca acestea produc si mai multa caldura.

Cu magazinul GOTEK ne putem echipa integral masina cu sisteme LED, de la faruri pana la indicatori si alte accesorii care tin de functionalitate sau pur si simplu de aspect.Avand experienta necesara in acest domeniu, cei de aici le ofera clientilor lor cele mai bune produse din punct de vedere calitativ cat si in ceea ce priveste pretul.

Serviciile lor includ nu doar transportul produselor catre clienti dar si instalarea acestora daca este cazul, asigurarea ca LED-urile sunt 100% compatibile cu autoturismul dar si testarea produselor inainte de livrare astfel incat sa nu existe nicio problema.Ofertele speciale sunt si ele prezente in magazin, de la reduceri de pret la transport gratuit pentru comenzi ce depasesc o anumita valoare.

De altfel, magazinul le ofera clientilor si posibilitatea de retur a produselor in termen de 14 zile de la livrare in cazul in care acestia nu sunt multumiti de ele sau prezinta defecte. Clientii pot opta pentru inlocuirea unui produs sau returnarea costului acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *