Tipuri de imprimante

Imprimante multifunctionale

Aveti posibilitatea sa cumparati imprimante cu jet de cerneala sau imprimante laser simple, dar un dispozitiv care scaneaza si copiaza, de asemenea, nu va va costa mult mai mult. Majoritatea au conectivitate wi-fi incorporata, astfel incat sa puteti imprima de pe mai multe calculatoare sau laptopuri, sa nu mai vorbim de tablete sau smartphone-uri. Unele includ si o functie de fax.

Vedeti cele mai bune dintre toate imprimantele si alte modele, in recenziile imprimantelor.

Imprimante foto

Termenul „imprimanta foto” acopera o gama larga de dispozitive. Pentru unii, este un echipament all-in-one A4 foarte bun la imprimarea fotografiilor. Pentru altii, este o imprimanta foto compacta care imprima numai fotografii mici. Sau poate doriti un model specializat A3 cu cartuse foto dedicate si capete de imprimare de inalta rezolutie pentru fotografii de calitate de laborator.

Imprimantele foto au, de obicei, sloturi pentru carduri de memorie si o conexiune USB in fata, astfel incat sa puteti conecta cardul de memorie al camerei sau sa conectati aparatul foto si sa il imprimati, cu sau fara un PC.
Optimizat pentru imprimari de dimensiuni de reduse, dar nu poate garanta o calitate mai buna a imprimarii decat o imprimanta obisnuita mai flexibila.

Unele imprimante all-in-one cu dimensiuni A4 pot imprima fotografii minunate si sunt mai versatile decat o imprimanta foto compacta, deoarece pot face si alte lucrari.

Imprimante A3

Daca doriti sa imprimati documente mari de birou, postere sau fotografii, atunci o imprimanta second hand color A3 este cea pentru dvs.Ele costa mai multi bani si ocupa mai mult spatiu de birou, dar pot imprima pe foi mai mari de hartie decat o imprimanta standard A4. Unele au o concentratie puternica in ceea ce priveste fotografia sau designul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *