Sticla vopsita-ideala pentru placarea peretilor

Chiar daca la inceput ati fost putin sceptici in ceea ce foloseste modalitatea in care sticla vopsita poate fi folosita pentru decorul peretilor, acum este timpul sa aveti o altfel de experienta alaturi de specialistii de la Dekoflex Ind SRL. Chiar si usile pot fi placate cu sticla colorata, conferind un aspect modern si original incaperii respective. Aceste usile aduc o pata de culoare in propria locuinta si totodata un plus de relaxare si bunadispozitie. Usile colorate pot fi folosite atat la baie cat si la bucatarie, pentru ca rezultatul final este acelasi si-anume eficienta maxima.

Bucataria poate fi amenajata deosebit de frumos daca dati dovada de un plus de creativitate si folositi materiale moderne, net calitative. Sticla colorata adauga o nota de modernism, in bucatarie, fiind folosita atat pentru placarea peretilor cat si pentru realizarea blaturile de la mobila.

Exista nenumarate zone in care se poate utiliza placarea cu sticla colorata, insa deseori se opteaza pentru placarea spatiului ramas liber intre dulapurile superioare si cele inferioare, formand astfel un brau intens colorant cu un aspect interesant in acelasi timp. Accesand site-ul online www.studio-vitralii.ro va vei convinge ca merita sa colaborati cu cei mai buni in domeniu.

Sticla vopsita- imagine de vis

Indrazniti sa va puneti ideile in practica si transformati-va baia intr-o oaza colorata cu ajutorul unui material foarte rezistent cum este sticla vopsita.Placarea peretilor cu sticla colorata confera un aspect unic si modern bailor din casa dar si din hoteluri sau cladiri de birouri. Puteti opta pentru nuanta dorita alegand dintr-o mare varietate de culori sau le poti chiar combina, pentru a obtine un aspect vizual impresionant.

 Sticla vopsita- de mare efect

Daca nu v-ati convins inca de avantajele placarii cu sticla vopsita este momentul sa cititi toate informatiile disponibile online, pentru a intelege ca efectul produs este unul de-a dreptul spectaculos. Placarea cu sticla se face dintr-o bucata mare sau din cateva bucati de mici dimensiuni dar nu este nevoie de zeci si sute de placi, pentru placarea peretilor, ca si in cazul faiantei.

Acum nu veti mai intampina probleme cu rosturile neregulate pentru ca  adezivul utilizat pentru fxarea sticlei, este mult mai rezistent la mucegai si nu se produce acel aspect inestetic. In plus, se pot curata extrem de usor petele si urmele de stropi de pe sticla colorata, fara sa ramane dungi neplacute.

Sticla colorata poate fi utilizata sub diverse forme si marimi in amenajarile interioare. Aceasta este folosita in orice incapare ca si un perete delimitator, usi, trepte, pardoseala, vitrine, diverse tipuri de mobilier si multe altele. Prin frumusetea si finetea ei, sticla colorata poate transforma orice spatiu intr-unul deosebit de luminos si foarte aerisit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *