Servicii funerare Italia sau siguranta intoarcerii acasa

Toti oamenii sunt prevazatori in legatura cu intoarcerea acasa. Daca plecam in concedii cu mijloacele de transport in comun, ne interesam la ce ora avem tren, avion sau autobuz la intoarcere.Mereu avem grija sa luam bilete de avion dus-intors, daca nu dorim sa ramanem in alta tara.Siguranta intoarcerii acasa ne face mai usoara despartirea de cei dragi. Si cei care pleaca si cei care asteapta accepta despartirea pentru 5-7-30 de zile, stiind ca exista intoarce.

De ce acasa? Fiindca este locul in care am vazut lumina zilei si in care ne-am format. Nicaieri credinta in Dumnezeu nu este mai puternica si nimeni nu are traditii asa de frumoase ca noi!
Noi suntem calzi si buni, ne reunim de sarbatori si nu ne abandonam nici mormintele mortilor, pe care le ingrijim cu dragoste.

Ce facem insa, cand departe de tara, in Italia, am pierdut pe cineva drag si nu mai poate veni singur acasa?
Putem refuza dreptul unui prieten, frate, bunic sau tata sa se intoarca acasa si sa fie inmormantat crestineste ca apartinatorii sa aiba ocazia sa il planga si sa il conduca pe ultimul drum?

Nimic nu este mai dureros decat sa stii ca ti-a murit cineva, dar nu ai cruce pe care sa pui o cununita de maci sau de ghiocei, in semn de respect! Sa nu existe mormantul acela pe care sa il sapi cu degetele, exact cum iti treceai mainile prin parul matasos al celui drag si la care sa vii in vizita!

La cimitir, am vazut sotii care vin in zilele de vara cu andrelele sau cu croseta si in timp ce lucreaza schimba o vorba cu partenerul lor de-o viata. Avem nevoie de locul acesta la care sa venim si sa ne plangem de nedreptatile vietii, in fine, sa mergem de cate ori suntem chinuiti de dor.

Servicii funerare Italia reprezinta siguranta intoarcerii pentru cei care asteapta sicriul sa aiba mormantul si locul acela unde sa aprinda lumina si sa puna florile.Numai persoana careia nu i-a murit nimeni apropiat nu stie cat de important este ca apartinatorul sa isi faca datoria fata de decedat pana la sfarsit.

Reapatriere-Romania asigura o calatorie legala, perfecta si sigura a mortilor catre casa.Firma respectiva reuseste sa faca acest lucru atat pentru apartinatori, cat si pentru linistea sa, deoarece:

-salariatii au experienta indelungata si stiu exact ce etape trebuie parcurse, dar si ordinea acestora.

-echipamentele si spatiile de lucru permit toaletarea corpului neinsufletit si imbalsamarea, operatiuni migaloase si greu de realizat.

Firmele dispun de substante eficiente care conserva corpul neinsufletit si peste 10 zile, in cazul in care trebuie sa se intarzie inmormantarea din motive serioase.

-firma respectiva are pe stoc imbracaminte si incaltaminte de calitate, dar si sicrie prevazute in legislatia europeana.

Sicriul de zinc 100% este obligatoriu pus in cel din lemn de esenta tare, iar la intoarcerea catre casa, capacul sicriului se sigileaza.

-transportul decedatului este permis numai cu masini funerare autorizate, fiindca acestea dispun de spatiu special pentru asezarea sicriului si de temperaturi joase in interior.

-soferul trebuie sa fie profesionist, sa posede si el atestat pentru acest transport special.

-firmele de servicii funerare actioneaza si in Romania, dar si in tara straina in care are loc decesul. Daca nu ar fi concordanta intre cele doua echipe, ar aparea sincope in precesul de repatriere.

Judecand la modul simplist, cineva ar acuza statele europene atat de stricte in ceea ce priveste repatrierea. In realitate insa toate masurile de precautie au rolul de a proteja oamenii care participa la priveghi si la inmormantare, pe cei care manipuleaza sicriul si spatiile tranzitate de masina funerara cu sicriu cu tot. Prin capacul complet sigilat, microbii nu pot iesi in afara.

Prevederile legale legate de repatrieri au la baza respectul fata de decedat si fata de apartinatori. Faptul ca nu se permite transportul cu orice masina demonstreaza respectul omului fata de om, chiar si atunci cand acesta a pierdut suflarea de viata si nu mai stie nimic.Firmele de servicii funerarea castiga teren prin seriozitatea lor. Ele stiu sa isi mobilizeze salariatii ca orice decedat asteptat acasa de ai sai, sa fie adus repede in conditii premium si sa i se organizeze slujba de inmormantare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *