OVB Allfinanz Romania rezista in timp,bancile mai dau faliment

In cazul in care stati de vorba cu mai multi oameni pe tema falimentului bancilor, iti vor spune cu amaraciune cat au pierdut ei din cauza bancilor care au dat faliment. Ca au dat faliment in mod voit sau din cauza faptului ca nu au putut recupera datoriile, cert este ca toti clientii care au incercat sa isi pastreze economiile aici, au pierdut tot!
Deplang soarta acestor oameni care au facut economii si au pierdut totul. Unii mananca mai putin si imbraca si o haina mai veche numai sa aiba un ban alb pentru zile negre.

Am incercat sa prezint adevarul si numai adevarul, chiar daca este putin violent.
Stiu batrani care isi iau de la gura, numai sa stranga bani pentru inmormantare, dar nu sunt bine orientati si din cauza aceasta risca sa piarda totul, ba mai rau, se pun in pericol.Unii isi pun in banci banii. Trebuie subliniat faptul ca nu au timpul si pregatirea necesara, sa se informeze daca banca sta bine din punct de vedere financiar sau este pe punctul de a da faliment. Recent am ramas muta de uimire auzind cum una dintre bancile pe care le consideram prospere a fost preluata de alta.

Bunicii nostri mai fac greseala de a pastra la domiciliu banii. Avand impresia ca toata lumea este cinstita ca ei, cand le vin straini in casa si trebuie sa le dea rest sau bani, le arata locul unde isi tin economiile. Seara tarziu se trezesc cu hoti peste ei si pentru cateva sute de lei sunt ucisi sau mutilate si jefuiti.
OVB Allfinanz Romania nu va da faliment fiindca poate fi verificata oricand si va conduce sa va pastrati banii la un loc sigur.

Pe plan international rezista de 40 de ani in 14 state cu economie dezvoltata si clienti pretentiosi. In Romania sunt prezenti de 12 ani si conduc deja de 12 ani in topul asigurarilor de sanatate.
De fapt, asta pot face bunicii: sa isi faca o asigurare de viata, pana nu este prea tarziu. De regula astfel de asigurari se fac pana la 80 de ani, iar cu ele, bunicii au inmormantarea de lux asigurata si stiu ca vor primi o suma frumusica de bani si copiii si nepotii lor.

Asigurarea de viata reuseste sa ii multumeasca pe bunicii nostri din timpul vietii, fiindca stiu ca firmele de servicii funerare care colaboreaza cu asiguratorul se ocupa de:

-furnizarea hainelor elegante si rezistente, potrivite ceremoniei. Apartinatorii nu vor fi pusi astfel in dificultate sa alerge dupa imbracaminte si dupa incaltaminte prin magazine.

– punerea la dispozitie a sicriului elegant, echipat cu tot ceea ce este necesar, insotit de cruce inscriptionata. Nu va fi orice sicriu, ci unul elegant din lemn de esenta tare. Lenjeria si perna vor fi albe si fine.

-asigurarea transportului funerar cu masina funerara autorizata, condusa de un sofer atent, care va dovedi respect prin fiecare gest al sau. Masina trebuie sa straluceasca de curatenie si sa aiba toate verificarile la timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *