Previziunile Astrologice 13-19 Noiembrie 2023 cu Mihai Voropchievici: Saptamana Revelatiilor si a Transformarilor

O noua saptamana se desfasoara sub auspiciile astrelor, iar Mihai Voropchievici ne aduce previziunile pentru fiecare semn zodiacal. De la intalniri secrete ale Leilor la triumful Pestilor in diverse sfere ale vietii, fiecare semn va avea parte de momente de cumpana si oportunitati.

Berbec

Cerul gri al inceputului de saptamana aduce Berbecilor o perioada de liniste contemplativa. Retragerea in sine si meditatia vor fi esentiale in deciziile ce vor urma. Asteptati-va la un echilibru intre distanta si introspectie, precum si la posibilitatea revenirii unor sume de bani.

Taur

Luna va guverneaza zilele, Tauri, invitandu-va sa va echilibrati visarea cu realitatea. Emotiile pot fi coplesitoare, insa este vital sa va treziti din reverie pentru a evita capcana depresiei. Actionati cu pragmatism si depasiti indeciziile.

Gemeni

Numarul noua va aduce un triunghi de posibilitati, Gemeni. Dupa o saptamana anterioara plina de dialog, comunicatia ramane cheia succesului. Este timpul pentru o reuniune care sa va scoata din letargie si sa va aduca inapoi in prezent.

Rac

Initierea unei noi actiuni va asteapta, Raci. Fie ca vizeaza dezvoltarea profesionala prin cursuri de calificare, fie imbogatirea cunostintelor, succesul material este la orizont.

Leu

Leii se vor bucura de o intalnire afectuoasa, dar discreta. Progresul lent, dar sigur, necesita rabdare si intelepciune. Ascultati sfaturile celor mai experimentati si acceptati ajutorul oferit de persoane de incredere.

Fecioara

Pentru Fecioare, energia bulgarelui de foc aduce viteza si schimbari favorabile. Actiunile rapide si deciziile prompte va vor propulsa spre oportunitati neasteptate si calatorii scurte, dar fructuoase.

Balanta

Cartea zborului va promite, Balante, profituri din schimbari. Reintoarcerea unei persoane dragi sau intarirea legaturilor amicale sunt posibile, dar numai daca veti face primul pas spre rezolvarea unor chestiuni nerezolvate.

Scorpion

Semilunele va aduc o perioada de ambiguitate, Scorpioni. Este timpul pentru reflectare, mai ales in relatiile de incredere care acum va pun la incercare. Evitati actiunile precipitate.

Sagetator

Sagetatorii sunt indemnati sa renunte la ce nu le serveste si sa accepte sfarsitul unei perioade dificile. Este momentul sa lasati in urma complexele si sa primiti schimbarile cu bratele deschise.

Capricorn

Steaua va lumineaza calea, Capricorni, prevestind inceputuri noi si realizari materiale. O intalnire semnificativa cu o persoana mai in varsta va pune bazele unei relatii benefice.

Varsator

Cartea furtunii prezice turbulente emotionale pentru Varsatori. Orgoliul ranit si furia pot duce la dispute aprinse. Prudenta in relatii este esentiala pentru a evita ruperi drastice.

Pesti

Cosmosul deschide o carte exceptionala pentru Pesti, promitand succes in toate initiativele. Orice demers va fi incununat cu reusita, iar afectivitatea va fi la cote inalte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *