Pictura pe numere pentru un moment de intimitate

Una dintre cele mai bune modalitati de a petrece timpul liber, atat al tau cat si al copilului este de a deseneza tablouri pe numere.Pictura pe numere este un proces distractiv, creativ si de gandire care iti permite sa te relaxezi si sa te detasezi de problemele si grijile cotidiene.Cu ceva timp in urma, ideea de a elabora picturi pe numere era ceva greu de imaginat.Astazi, oricine o poate face, cu un pic de daruire de sine si sarguinta. Aceasta reprezinta o modalitate usoara de a crea o capodopera cu mainele proprii.

Atunci cand comanzi un kit de pictura pe numere, vei primi setul care include o panza cu o schita pe numere aplicata pe ea, impartita in sectoare numerotate, un set de vopsele pentru fiecare numar si perii de diferite grosimi, precum si un exemplu de aspect al imaginii pictate, adica modul in care trebui sa arate intr-un final. Imaginile pot fi foarte diverse, de la natura moarta la oameni, orase sau animale.Astfel de tablouri sunt potrivite pentru decorarea casei tale, precum si pentru a fi oferite in dar persoanelor dragi.

Sfaturi pentru un pictat relaxant si placut

Desenarea tablourilor dupa numere este un hobby care poate fi practicat oriunde, daca exista un loc iluminat, apa si conditii confortabile. Procesul de vopsire este distractiv si consuma timp, asa ca asigura-te ca stai in picioare sau pe sezut intr-o pozitie comoda. De unde sa incepi?Pregateste-ti un pahar cu apa pentru clatirea pensulei si subtierea vopselelor, o paleta pentru obtinerea grosimii si nuantei dorite, o carpa si nu in ultimul rand, panza si culorile din kitul ales. Este recomandabil sa desenezi in picioare, fixand panza pe un sevalet, asa cum fac artistii iscusiti, dar asezarea panzei pe masa si desenarea in pozitie de sezut vor fi la fel de convenabile.

Tehnica desenului pe numere

Nu exista o modalitate universala de a picta o imagine si, chiar si fara instructiuni, este clar ce trebuie de facut. Poti incepe cu zone mari, poti vopsi de sus in jos, sau invers.Fiecare artist isi alege singur o tehnica adecvata, care i se pare corecta anume lui. Exista chiar si videoclipuri in care tehnica de colorare este descrisa si prezentata in detaliu. Folosind astfel de lectii, putem invata cu usurinta cum sa desenam frumos. Principalul lucru este sa faci totul in etape si sa te asiguri ca liniile si numerele intunecate sunt schitate cu atentie. La fel de important este sa astepti si sa le oferi timp culorilor sa se usuce. Artistii experimentati recomanda sa subliniezi unele elemente ale imaginii cu linii mai groase.

Acest truc va adauga expresivitate si volum imaginii.Culorile isi pastreaza stralucirea si expresivitatea pentru o lunga perioada de timp, dar daca imaginea este prelucrata, aceste proprietati vor dura si mai mult.Pictarea pe numere este o oportunitate de a te simti un adevarat artist si de a admira mai apoi o capodopera creata cu propriile maini.Comanda pictura pe numere de pe daretopaint.ro pentru tine si cei dragi si vei sti exact ce sa faci intr-o seara plictisitoare sau intr-un weekend ploios.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *