Mocheta- produse de calitate la preturi accesibile

Atunci cand ati decis sa investiti intr-o mocheta este recomandat sa alegeti un produs de calitate, de aceea Malex Concept Design vine in sprijinul tuturor celor care se afla in cautarea de idei benefice reamenajarea interiorului. Majoritatea modelelor de mocheta sunt fabricate din polipropilena sau poliamida si sunt lucrate cu mare grija la detalii.

Marele avantaj  este dat de raportul calitate pret foarte bun, deoarece materialele sunt usor de intretinut, rezista foarte bine la uzura si isi pastreaza aspectul nou pentru mai mult timp. Poliamida reprezinta un material extrem de rezistent la uzura si socuri. Este foarte usor de intretinut si poate fi utilizat in majoritatea spatiilor, fiind un produs extrem de versatil. Aceste mochete din poliamida au un aspect extrem de placut si, totdata, pot fi gasite intr-o varietate de culori si modele.

Polipropilena este ideala intr-o camera expusa petelor, mucegaiului sau prafului in exces. Aceasta poate fi folosita cu succes in interiorul locurilor de trafic intens. Alegeti unul dintre produsele comercializate de firma noastra si veti constata inca de la inceput ca ese extrem de confortabil. De asemenea, pentru a va asigura ca ati ales corect trebuie sa acordati atentie si suportului mochetelor care reprezinta de fapt stratul de pe partea inferioara, adica cel care intra in contact direct cu pardoseala.

Suportul ocupa un loc de importata majora deoarece de acesta depinde rezistenta si aspectul final al mochetei dupa ce a fost montata. Tot de suport depinde si dezvoltarea mucegaiului in camerele cu umiditate crescuta sau in cazul unei inundatii. Asadar, fiti atenti la toate detaliile, deoarece de cele mai multe ori acestea sunt cele care fac diferenta.

Mocheta- alegere dificila

Uneori, poate fi o alegere destul de dificila cand aveti nevoie de o mocheta care sa raspunda nenumaratelor necesitati pentru a fi amplasata intr-un anumit spatiu. Insa un lucru este clar, alegerea va trebui facuta in functie de caracteristicile camerei, tipul de podea si gradul de umiditate.

In conformitate cu modul in care mocheta este fabricata si de materialele componente, exista mai multe tipuri, care trebuie alese in functie de traficul din incaperea in care urmeaza a fi montate. Noi va oferim aici mochete special create pentru birou, hoteluri, mocheta rosie pentru evenimente de mare importanta, precum si mochete rezidentiale si chiar personalizate. Asadar, se disting urmatoarele categorii: de trafic rezidential, trafic mediu si intens. Exista insa si mochetele pentru uz casnic ce sunt realizate din materiale mai fine, pentru a asigura un grad mai ridicat de confort.

Mocheta – alegerea ideala

Chiar daca la prima vedere nu pare asa, mocheta trebuie aleasa in functie de clasa de trafic deoarece, aceasta determina de fapt perioada de uzura a mochetei. Daca aveti nevoie de o mocheta pentru trafic redus, alegeti modele dedicate uzului casnic si amenajati-va frumos locuinta sau chiar si casa de vacanta.

In cazul mochetelor pentru birouri, aveti nevoie de mochete pentru trafic intens, deoarece pe aici se perinda mai multe persoane zi de zi. Folosind aceasta mocheta, zgomotul ambiental va fi absorbit de materialul component, fiind folosita cu succes in birouri sau camere in care se produc zgomote in mod constant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *