Inchirieri microbuze – o experienta placuta

Societatea noastra efectueaza transport cu grupuri diferite de calatori si vin in spijinul dumneavoastra cu oferta de inchirieri microbuze, activitatea fiind extinsa de la transportul turistic pana la transportul de afaceri cu ocazia unor evenimente speciale: congrese, vizite oficiale, targuri si expozitii. Avand in vedere siguranta pasagerilor, transportul de persoane reprezinta o activitate cu un înalt grad de responsabilitate fata de viata oamenilor pe care ii transportam, de aceea societatea nostra verifica permanent starea tehnica a vehiculelor din dotare cat si gradul de oboseala al soferilor.

Totodata, dorim sa venim in intampinarea organizatiilor de elevi si studenti si adaptam tarifele de transport bugetului lor, pentru a putea vizita cele mai pitoresti locuri ale tarii sau a calatori impreuna pentru un alt scop bine determinat. In cazul grupurilor organizate in scopuri turistice, decizia finala le apartine in totalitate clientilor precum si traseele de parcurs si numarul de opriri.

Confortul si siguranta microbuzelor moderne din dotare stau la baza reusitei noastre, alaturi de profesionalismul echipei cu care lucram. Ne desfasuram activitatea de transport persoane pe diferite rute cu maxima atentie la detalii, deoarece de cele mai multe ori acestea fac diferenta. Strategia firmei noastre este foarte bine pusa la punct si ne ajuta sa ne dezvoltam in mod continuu, implementand ultimele inovatii aparute.

Secretul succesului sta în strategia de dezvoltare a companiei, precum si in munca depusa de echipa noastra, pentru ca noi ne tratam clientii cu maxima consideratie si respect si le asiguram cele mai bune conditii de calatorie. Caracteristica de baza consta in profesionalismul soferilor si folosirea unor autocare ce ofera conditii excelente de calatorie pe distante lungi.

Inchirieri microbuze – calatorii inedite

Lukadi Transport va pune la dispozitie aici o flota impresionanta de microbuze, foarte diversificata pentru a avea certitudinea ca poate face fata tuturor cerintelor de inchirieri microbuze. Compania noastra detine un loc de top in randul preferintelor clientilor nostri datorita rezultatelor obtinute de-a lungul timpului.

Microbuzele noastre au capacitati diferite de transport asadar puteti alege vehiculul care se potriveste cel mai bine necesitatilor dumneavoastra. Ne intretinem in mod corespunzator parcul auto si avem o evidenta stricta a verificarilor tehnice, avand in vedere ca detinem toate dotarile specifice pentru reparatia si întretinerea vehiculelor din dotare.

Inchirieri microbuze – va scot din incurcatura

Pentru situatii de urgenta, cand trebuie sa ajungem intr-o locatie anume si nu detineti un mijloc de transport eficient, apelati cu incredere la oferta de inchirieri microbuze. Serviciile noastre se ridica la cele mai inalte standarde calitative si va asigura o experienta unica. Noi luam in calcul toate masurile necesare pentru ca dumneavoastra sa ajungeti la destinatie in deplina siguranta.

Microbuzele noastre sunt dotate cu scaune confortabile care va ofera protectie eficienta pentru zona lombara pentru a va bucurade  calatorii cat mai confortabile. De asemenea, va punem la dispozitie autocare moderne, cu dotari de ultima generatie, ce sunt conduse doar de soferi profesionisti cu experienta pentru ca fiecare pasager sa beneficieze de calatorii placute si sigure.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *