Idei simple,pentru a avea o afacere de succes

O afacere de succes incepe cu cateva idei simple si clare de pus in practica. Daca sunteti proprietarul unui local, al unei institutii, hotel etc., pentru a obtine avizele de functionare este necesar ca locatia sa aiba grupuri sanitare foarte curate si bine dotate. Din aceste dotari fac parte si uscatoare maini care inlocuiesc cu succes clasicele servetele, astfel incat utilizatorii nu se vor confrunta niciodata cu posibilitatea de a nu avea cu ce sa se stearga pe maini.

Acest aparat este mult mai prietenos pentru mediul inconjurator, diminuand cantitatea de role de hartie consumata. Inainte de a achizitiona un astfel de aparat trebuie sa aflati unde se gasesc produsele de cea mai buna calitate si ce caracteristici trebuie sa aiba uscatorul respectiv pentru a face fata cerintelor dumneavoastra.

Unul dintre cele mai puternice magazine de pe piata din Romania, avand o experienta in domeniu de 13 ani, este Sanito.ro. Dedicat solutiilor complete si inteligente, Sanito vine cu produse variate pentru oricare tip de afacere. Aici, se gasesc atat uscatoare maini profesionale, cat si uscatoare par hoteliere de cea mai buna calitate si de la cele mai renumite brand-uri, precum: Mediclinics, Esenia, Limpio, Valera etc. Echipa de specialisti de la Sanito, va ofera informatii complete si inteligente si va va ajuta sa alegeti cele mai potrivite solutii, indiferent de tipul afacerii pe care o dezvoltati. Unul dintre cele mai cunoscute brand-uri, care produce usatoare de maini, este Mediclinics.

Uscatorul de maini Dual -Flow este un aparat complet automat, actionat electronic prin senzor si se numara printre cele mai igienice uscatoare de maini profesionale de pe piata. Acesta este echipat cu un filtru Hepa H13 ce elimina 99% din alergeni prin trei strategii de filtrare si este dotat cu protectie antimicrobiana Bicote in zona de uscare si in rezervprul colector de apa. Uscatorul de maini Dual-Flow poate fi utilizat in zone cu trafic intens.

Clasa de izolatie este II, ceea ce inseamna ca nu necesita impamantare. Are timpul de uscare de 8 secunde, viteza maxima a aerului este de 410 km/ ora si consum de energie redus cu 73% fata de alte uscatoare clasice. Motorul este fiabil, puterea uscatorului este reglabila, permitand astfel gestionarea consumului energiei electrice (420 – 1000 w). Are neutralizator impotriva mirosurilor neplacute.

Nivelul de zgomot este foarte redus in comparatie cu alte uscatoare din aceeasi clasa (62 db in Eco Mode). Golirea rezervorului de apa scursa de pe maini se face foarte simplu. Pentru siguranta in utilizare, acesta se opreste automat in aproximativ 30 de secunde de utilizare continuua. Termenul de garantie este de 10 ani.

Fabricat in Elvetia, uscatorul de par Valera este un alt produs recomandat, in special pentru cei din domeniul hotelier. Acesta este unul din cele mai performante uscatoare par hoteliere de pe piata mondiala. Este un uscator compact, de dimensiuni mici, fiind ideal pentru a fi montat in locatiile cu spatiu limitat.

Caracteristicile acestui uscator sunt: putere de 1200 Watts, comutator lateral cu 2 pozitii pentru fluxul de aer si cu 3 pozitii pentru nivelul de temperatura (rece – caldut – cald), buton pornire / oprire, design antialunecare, buton siguranta lumina veghe. Cele mai renumite hoteluri din lume si-au dotat baile cu uscatoare de par Valera.Prin achizitia atat a uscatoarelor de maini, cat si a uscatoarelor de par hoteliere, comercializate de Sanito.ro, succesul afacerii dumnevoastra va fi garantat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *