Containerele din plastic, indispensabile in industria automobilelor

O masina reprezinta un adevarat univers datorita componentelor sale: caroserie, parte electrica, motor si directie, tapiterie auto, bord si portbagaje. Toate trebuie sa se sincronizeze ca oamenii care calatoresc cu autoturismul sa fie in securitate si sa se bucure de conditii decente.

La o uzina de autoturisme se munceste titanic si este nevoie de o multime de piese. Produsul finit seaman in multe privinte cu un lego urias, iar piesele ce-l compun trebuie sa vina corect ambalate, numerotate ca muncitorilor care le asambleaza sa le vina mai usor.

Dupa cum jucaria de pe ambalajul de lego nu iese, daca lipsesc sau se pird piese, la fel s-a intampla si cu autoturismele.Un producator de masini este responsabil si trebuie sa livreze la timp produsele catre clientii sau. Exista un contract cu clause precise in acest sens, iar incalcarea lui inseamna penalizari. In plus, de numarul de masini realizate si vandute depin salariile tuturor celor care lucreaza la fabricarea lor. Anumite piese sunt produse in uzina, in timp ce altele sunt cumparate de la producatori specializati, important este sa nu se piarda inaintea montarii lor. Orice pierdere este catastrofala.

In ce s-ar putea pune aceste piese milimetrice sa nu se piarda?

Exista un singur raspuns la acesta intrebare, care este si cel mai bun: in containere industriale revolutionare, produse de Schoellerallibert.com.Cutiile din carton ar fi in mod sigur ingaurite de piesele ascutite si suruburi, in plus, la prima ploaie s-ar deteriora lasand continutul sa se amestece cu praf sau noroi, dupa caz.
Containerele din plastic prevazute cu capac pastreaza piesele curate si in stare perfecta. Scoase sin ambalaj ele pot fi montate pur si simplu.

In functie de nevoile fabricantilor de autoturisme, containerele din plastic pline cu piese pot fi asezate intr-un loc fix, pe picioarele solide care ii ofera stabilitate maxima sau pot fi montate sine si roti sub ele sa fie usor de manipulat. Goale, aceste containere industrial din plastic cantaresc cu 7 % mai putin decat alte ambalaje, in conditiile in care tonajul acestora a crescut cu 12%. Greutatea lor a scazut in timp ce capacitatea de depozitare/pastrare a crescut uimitor.

De ce si-ar dori companiile si fabricile mari containere industriale?

1. Multe dintre ele sunt pliabile, deci nu ocupa locul degeaba cand sunt goale! Ele se pot pastra in stive, pana in momentul in care este nevoie de ele.

2. Plasticul din care sunt facute nu se sparge, nu se gaureste, deci nu exista pericolul sa se piarda produse prin deteriorarea ambalajelor.

3. Sunt reciclabile. In cazul in care activitatea inceteaza, ele sunt revalorificate si se fac economii, protejandu-se in acelasi timp si mediul.

4. Pot fi returnabile, daca s-a stabilit acest lucru si firma sau societatea nu se incarca in acest fel cu ambalaje pe stoc.

5. Isi pastreaza aspectul in timp. Containerele industrial din plastic raman la fel de aspectuoase de parca ar fi noi, dupa ani de utilizare.

6. Au o rezistenta foarte mare. Termenul de garantie este estimate la 10-15 ani.

Dar Schoellerallibert.com ofera ambalaje si pentru industria alimentara, farmaceutica sau a detergentilor. In containerele sigure pentru transportul lichidelor la distante mari se pot manipula:

-suc de mere, pasta de tomate, pasta de fructe, oua lichide pentru diferite localuri, lapte, smantana, frisca lichida, zer. Toate aceste lichide sau produse zemoase sunt necesare in restaurantele mari, la fabricarea altor produse, la patiserii si cofetarii sau pentru alimentarea unor automate care vand marfuri lichide ( a se vedea automatele cu lapte.) Multi oameni sunt fericit sa se autoserveasca alegand cantitatea d ecare au nevoie de lapte, smantana sau frisca lichida. Uneori se intampla sa ai nevoie de un anumit gramaj care nu este disponibil pe piata si in acest fel ai fi obligat sa cumperi mai putin sau mai mult decat iti este necesar.

-detergent lichid pentru coboare sau tapiterii, produse de curatare a pardoselii, sampon lichid, sapun lichid. Exista firme d ecuratat tapiterii si covoare sau machete la sediul lor sau la domiciliul clientilor si trebuie sa fie aprovizionati cu consumabile de calitate de aceea au nevoie de astfel de containere prevazute cu capac. Si hotelurile foarte mari, cu trafic mare de turisti necesita aprovizionare cu consumabile si produse cosmetice si d eigiena de calitate sin in cantitati astronomice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *