Idei de amenajare a unei bai fara ferestre

Uneori in apartamentul unde locuim nu are o baie mare sau in casa pe care ne-o construim nu este spatiu suficient pentru a avea o baie spatioasa, asa cum ne dorim. In cazul in care in baie nu este loc pentru o cabina de dus, cada, doua chiuvete, o oglinda mare, cateva plante, multe lumanari, un fotoliu chic sau orice altceva  ne-am imaginat este momentul sa va ganditi cum ii puteti da un plus de lux chiar si unei bai mici.

Asadar tineti cont de cateva idei de amenajare si cu siguranta sfatul specialistilor va este de folos. Daca dispuneti de o baie mica fara ferestre, acum aveti la indemana suficiente trucuri care va ajuta sa dati un aspect de invidiat spatiului respectiv. Surpinzator, dar chiar si baile mici pot fi frumos amenajate, astfel incat sa aveti o incapere luminoasa, amenajata cu stil, intr-un mid destul de simplu si accesibil tuturor.

-lampi si lumanari

Montati cateva aplice de perete pentru a adauga lumina functionala de care aveti nevoie, fara sa ocupati prea mult spatiu. Puteti folosi chiar o lampa haioasa suspendata intr-un loc neobisnuit pentru a suplini lipsa luminii naturale.

-oglinzi suplimentare sau suprafete ce reflecta lumina

Pentru a crea ideea de spatiu trebuie sa folositi o oglinda mare, undeva lateral pentru ca cea de deasupra chiuvetei nu este suficienta. Gasiti un perete nevalorificat in baie si veti fi cu adevarat surprinsi de rezultatul final.

-plante in ghiveci

Plantele in ghiveci sunt un element de design care ju ar trebui sa lipseasca dintr-o baie fara ferestre. Acestea sunt cu adevarat esentiale, ele pot fi mutate usor asadar uneori le puteti scoate la lumina. Daca nu aveti ghivece, puteti folosi si un  buchet de flori pentru a da un plus de culoare si un aer proaspat incaperii.

-vopsea sau faianta de culoare deschisa si uniforma

Specialistii recomanda sa vopsiti totul in alb pentru a da senzatia de mai mult spatiu. Daca nu va place ideea de alb si vreti un pic de culaore, optati pentru gresie colorata sau vopsiti un perete in culoarea preferata.

-tapet vesel si colorat

Tapetul este de fapt elementul central, un detaliu care face diferenta. Puteti de asemenea, opta si pentru o perdea de dus amuzanta, care adauga o nota de bunadispozitie celor care folosesc baia respectiva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *