Horoscopul pentru saptamana 25-31 decembrie 2023, oferit de Mihai Voropchievici, ne aduce previziuni interesante pentru fiecare zodie:

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Berbecii sunt in centrul atentiei in aceasta perioada. Se deschid noi oportunitati si orizonturi pentru ei. Sunt in controlul situatiei si au potentialul de a calatori, inclusiv in strainatate. De asemenea, se anunta descoperiri pasionale si o perioada fara prea multe obligatii. Succesul este la indemana, iar cei din Berbec pot incheia anul intr-o nota foarte pozitiva.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Taurii se confrunta cu o situatie tensionata, reprezentata de cartea furtunii. Pot simti furie si nervozitate, iar orgoliul lor poate fi ranit. Evitarea conflictelor si manifestarea prudentei sunt sfaturi importante in aceasta perioada pentru a preveni escaladarea situatiei.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Pentru Gemeni, cartea prezinta o transformare si sfarsitul unei situatii. Chiar daca exista dificultati si esecuri, acesta este doar un capitol in calea lor. Dupa aceasta perioada, vor trai o renastere si vor scapa de angoase. Este momentul sa priveasca cu incredere spre viitor.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Racii au oportunitatea de a incepe ceva nou, desi pot intampina mici obstacole la inceput. Cu sprijinul unei persoane mai in varsta, vor obtine beneficii si realizari materiale pozitive.

Leu (23 iulie – 22 august)

Pentru Leu, se anunta o perioada de comunicare si interactiune sociala. Pot primi invitatii la evenimente sau intalniri de familie. In aceasta perioada, Leii pot simti o atractie speciala pentru o persoana cu trasaturi intelectuale remarcabile.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Fecioarele se bucura de o saptamana plina de fericire si reusite. Meritele lor sunt recunoscute, iar situatia care parea nefericita se clarifica si devine una fericita. In urmatoarea perioada, vor avea o vitalitate ridicata si pot experimenta dragostea, in special cei fara obligatii.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Balanta are o energie pozitiva si poate canaliza aceasta forta in domeniile importante. Cu dinamism si combativitate, pot obtine reusite si pot atrage relatii pasionale in viata lor.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionii se confrunta cu o alegere importanta. Cu toate acestea, este recomandat sa fie atenti si sa reflecteze inainte de a actiona. O alegere corecta este mai valoroasa decat o decizie luata in graba.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Sagetatorii trec printr-o perioada de reflectie si amintiri placute. Cu sprijinul familiei, vor rezolva problemele minore si vor trece cu succes peste divergente. Emotiile puternice pot fi prezente in aceasta perioada, din cauza amintirilor din trecut.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornii cauta liniste si reflectare in aceasta perioada. Comunicarea cu persoanele mai in varsta poate aduce intelepciune si clarificare. Cei care doresc sa inceapa o relatie la sfarsitul anului pot avea parte de o legatura durabila.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Varsatorii experimenteaza o schimbare benefica in aceasta perioada. Actiunile lor devin mai rapide, iar sansele sunt de partea lor. Deplasarile si intalnirile pe care le au vor aduce beneficii.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Pestii se misca incet in aceasta saptamana, dar sunt receptivi. Este un moment potrivit pentru a reflecta asupra trecutului si pentru a rezolva problemele mici. Emotiile puternice pot fi o prezenta constanta in viata lor.

Acesta este horoscopul pentru ultima saptamana a anului 2023, oferit de Mihai Voropchievici. Fiecare zodie are propriile sale provocari si oportunitati, iar cum veti gestiona aceasta perioada depinde in mare masura de voi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *