Horoscop 25-31 martie 2024, prezentat de Mihai Voropchievici ,o saptamana plina de surprize si provocari pentru toate zodiile!

In perioada 25-31 martie 2024, sub indrumarea astrologului Mihai Voropchievici, zodia Leu se aventureaza in simbolistica Triunghiului Bermudelor. Aceasta saptamana se anunta a fi una plina de comunicare, intensificata de prezenta cartii 9 in horoscop. Este un moment propice pentru reuniuni cu familia sau cu persoane dragi pe care nu le-ati vazut de mult timp.

Berbec – Reflectie si intelepciune

Berbecii sunt indemnati sa adopte o atitudine contemplativa in aceasta saptamana. Cartea Cenusiu 15 sugereaza o perioada de reflectie, ideala pentru a cere sfaturi si pentru a evita actiunile precipitate. Este un moment propice pentru introspectie si intelepciune.

Taur – Navigand prin furtuni

Pentru Taur, saptamana aduce provocari simbolizate de cartea Furtuna. Pot aparea situatii care sa starneasca furie sau dispute, in special in relatii. Este esential sa gestionati cu calm emotiile si sa evitati reactiile impulsiva.

Gemeni – Alternanta emotiilor

Gemenii se confrunta cu o saptamana de fluctuatii, marca a cartii Clepsidra. Emotiile vor varia, iar relatiile pot fi tensionate. Este important sa mentineti echilibrul si sa evitati conflictele, mai ales cele legate de aspecte financiare.

Rac – Nostalgie si emotie

Racii sunt sub influenta Lunii, care le amplifica starile emotionale si tendinta spre nostalgie. Saptamana aceasta, este indicat sa va focalizati pe prezent si sa ramaneti deschisi la noi oportunitati.

Leu – Saptamana de conectare si dialog intens

Leii experimenteaza o saptamana vibranta de comunicare, incurajati de Triunghiul Bermudelor si cartea 9. Este un moment ideal pentru intalniri si dialoguri, in special cu cei dragi, pe care nu i-au vazut de mult timp.

Schimbari profesionale pentru Fecioare

Fecioarele se vor bucura de influente astrale care prevestesc un nou inceput in cariera profesionala sau initierea unor noi proiecte. Cartea Patrat, de natura neutra, sugereaza o perioada favorabila pentru schimbari pozitive in plan profesional, care ar putea aduce realizari financiare sau intalniri semnificative.

Balanta – Succes si implinire

Balanta se bucura de vibratii pozitive, sub semnul Cosmosului. Orice initiativa luati saptamana aceasta are potentialul de a se solda cu succes. Este un moment excelent pentru dragoste si realizari personale.

Scorpion – Protectie si generozitate

Scorpionii resimt influenta benefica a cartii Alb, care le aduce protectie si posibilitatea de a se bucura de generozitate reciproca. Este o perioada propice pentru afaceri si relatii, cu potential pentru evenimente semnificative precum casatorii.

Sagetator – Renastere si libertate

Sagetatorii experimenteaza o perioada de renastere, simbolizata de cartea Galben. Este momentul ideal pentru a va elibera si a urma calea care va aduce fericirea, fiind sustinuti de forte benefice.

Capricorn – Prudenta si calm

Capricornii se confrunta cu provocari, reprezentate de cartea Rau. Este esential sa abordati situatiile cu prudenta si sa evitati reactiile pripite, concentrandu-va pe gasirea echilibrului si a solutiilor pasnice.

Varsator – Oportunitati si conexiuni

Varsatorul se bucura de schimbari pozitive, oportunitati de reconectare cu persoane dragi si extinderea cercului social. Este o saptamana favorabila pentru a lua initiativa in proiectele care va pasioneaza.

Pesti – Dinamism si schimbari rapide

Pestii sunt influentati de energia cartii Bulgare de foc, care prevesteste schimbari rapide si benefice. Este un moment propice pentru calatorii si pentru a profita de oportunitatile care apar, asumandu-va totodata responsabilitatea deciziilor luate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *