Exista o poveste in spatele inelului tau

Este o mostenire de familie care a trecut de-a lungul generatiilor? A fost un inel pe care l-ati cumparat de la un peruan intr-o vacanta de vara ? Inelul dvs. are potentialul de a fi un bun starter de conversatie.
Daca aveti maini mari, nu ezitati sa purtati inele mai mari. Barbatii cu mainile mai mici ar trebui sa echilibreze proportia prin purtarea de inele mai mici.

De asemenea, daca aveti degetele subtiri – mentineti inelele compacte. Inele de banda larga sunt preferabile pentru barbatii cu degete mai pline.Exista cateva ocazii cand vi se da un inel – un inel de clasa la absolvire, de exemplu. Asigurati-va ca aveti dimensiunea potrivita pentru degetul dvs.

Cum purtati inele multiple sau echilibrati alte bijuterii in timp ce purtati inele? Echilibreaza-o pe de alta parte – nu strangeti inelele impreuna. Daca purtati un inel barbatesc cu bile sau verigheta si un ceas pe mana stanga, echilibrati cu o bratara pe incheietura mainii drepte. Nu strangeti o gramada de inele pe de o parte, lasandu-l pe celalalt complet fara inel.

Majoritatea barbatilor se multumesc sa aleaga intre argint sau aur. Alegerea ar trebui sa fie determinata de faptul daca pielea dvs. are un ton rece sau cald. Purtati argint daca aveti un ton rece. Pielea dvs. are un ton rece daca vene sunt vizibile. Purtati aur daca aveti piele mai calda, in acest caz, venele nu ar fi vizibile.

Potriviti-va accesoriile – metalul de pe catarama centurii, cureaua de ceas si inelele ar trebui sa fie intr-un ton similar. Desi nu trebuie sa se potriveasca cu metalele, preferinta este mentinerea uniformitatii.
Simbolismul inelelor pe diferite degete

Oriunde va aflati pe spectrul de analiza a complexitatii mainilor oamenilor – studierea oamenilor in general este o arta fascinanta.Un indiciu usor pentru personalitatea si preferintele subtile este afisat prin alegerea si plasarea inelelor.Folosesti mana dreapta sau stanga? Ce degete alegeti? Exista o semnificatie psihologica, relevanta culturala, apartenenta familiala, simbol al autoritatii sau alinierii?

Oamenii folosesc inele pe anumite degete pentru a lucra cu un anumit tip de energie. Cele mai vechi texte si culturi pledeaza pentru a purta inele pe anumite degete pentru a induce o stare de spirit. De exemplu – purtati un inel pe degetul mare daca aveti nevoie sa va exprimati individualitatea.

Pozitionarea inelelor reflecta personalitatea purtatorului. Mana dvs. dominanta are, de obicei, mai multa importanta in afisarea unor parti din personalitatea dvs. decat mana dvs. dominanta. Daca sunteti dreptaci, atunci mana dreapta este mana activa sau dand mana, in timp ce stanga este mana primitoare sau pasiva. Reversul este adevarat daca sunteti stangaci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *