Anvelope agricole

Bridgestone, una dintre cele mai mari companii de cauciucuri din lume este prezenta constant la expozitia internationala a masinilor agricole si de gradinarit pentru prezentarea ultimei lor realizari, Bridgestone VX-TRACTOR.

Deoarece marca Bridgestone a intrat pe piata de anvelope agricole in 2014, anvelopele lor au fost recunoscute pentru combinarea productivitatii si eficientei, reducand in acelasi timp compactarea solului. Suportul si tractiunea superioara, designul inovativ, rezistenta la uzura mai mare si inlocuirea petrolului in compusii anvelopei cu uleiuri vegetale durabile au sporit standardele pentru anvelopele agricole.

Cea mai recenta realizare din gama Bridgestone – si piesa centrala la standul lor – noul Bridgestone VX-TRACTOR nu face exceptie: „Gama de anvelope premium Bridgestone VX-TRACTOR este proiectata pentru performante optime atat pe camp cat si pe sosea. Combina o capacitate mare de incarcare cu o excelenta tractiune si durabilitate „, spune Mark Sanders, sef de vanzari AG, Bridgestone EMEA.

Proiectat la Centrul European de Cercetare si Dezvoltare al Bridgestone din Roma si produs la spatiile Bridgestone din Spania, VX-TRACTOR a fost construit pentru a fi realizat. Cu carcasa rezistenta si bare lungi si profunde, aceasta combina o tractiune exceptionala cu o durata de viata extrem de lunga. Mai intai a aparut pe rafturi intr-o varietate de dimensiuni diferite in octombrie 2018.

Bridgestone VT-TRACTOR: Creat pentru a ajuta fermierii sa creasca productivitatea in timpul recoltarii, pastrand in acelasi timp solul – si mijloacele de existenta ale acestora. Tehnologia VF in centrul produsului reduce compactarea solului pentru o crestere mai buna a culturilor, o munca mai rapida si sarcini mai grele de transport.

Face toate acestea, pastrand in acelasi timp solul – si mijloacele de subzistenta ale acestora. Tehnologia VF in centrul produsului reduce compactarea solului pentru o crestere mai buna a culturilor, o munca mai rapida si sarcini mai grele de transport. Ea face toate acestea cu un consum redus de combustibil de doar 36 de litri la 50 de hectare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *