Efectueaza inspectia tehnica periodica in sectorul 5 din Bucuresti la preturi avantajoase

Atunci cand trebuie sa efectuezi inspectia tehnica periodica in calitate de sofer sau de proprietar de autovehicul este important sa beneficiezi de servicii autorizate de catre Registrul Auto Roman si de tarife avantajoase pentru astfel de servicii. Efectuarea ITP-ului este obligatorie conform legislatiei in vigoare din tara noastra. Din acest motiv trebuie sa acorzi atentie intervalului la care trebuie efectuata inspectia tehnica periodica pentru autovehiculul tau.

In situatia in care iti doresti sa beneficiezi de astfel de servicii pentru efectuarea verificarii tehnice a autovehiculului tau in Bucuresti, poti sa apelezi cu incredere la ITP Pucheni. Aceasta firma ofera servicii de calitate pentru ITP sector 5. Serviciile sunt efectuate de profesionisti si sunt la tarife avantajoase.

Care sunt actele necesare pentru ITP?

Daca ai nevoie sa efectuezi verificarea tehnica periodica pentru autovehicul, este important sa stii care sunt actele care sunt necesare pentru a putea efectua aceasta inspectie periodica. In primul rand este necesara cartea de identitate a vehiculului (CIV) in original. Pentru acele autovehicule care sunt in proprietatea unor societati de leasing se accepta inclusiv o copie a cartii de identitate a vehiculului, copie pe care sa fie mentionat „conform cu originalul” si care sa fie stampilata de catre proprietar.

Un al doilea act necesar pentru efectuarea inspectiei tehnice periodice este certificatul de inmatriculare al autovehiculului sau talonul autoturismului. Si acest document trebuie sa fie in original sau atunci cand este cazul este utilizata autorizatia provizorie de circulatie. Aceasta autorizatie provizorie poate fi eliberata pentru acele autoturisme care nu sunt inca inmatriculate in Romania si pentru ca proprietarul respectivelor autoturisme sa poata circula pe drumurile publice pana in momentul in care procedurile de inmatriculare sunt finalizate.

Tot in randul documentelor pentru efectuarea ITP-ului regasim si asigurarea obligatorie de Raspundere Civila Auto (sau polita RCA). Acest document trebuie sa fie in original sau in format electronic si trebuie sa fie valabil in momentul in care este efectuata verificarea tehnica a autoturismului. Nu in ultimul rand, aceste documente trebuie sa includa si cartea de identitate in original sau in format electronic pentru persoana care reprezinta vehiculul la inspectia tehnica periodica.

Odata ce toate aceste documente sunt in posesia proprietarului autoturismului sau a persoanei care reprezinta vehiculul pentru efectuarea ITP-ului, orice sofer care are nevoie de aceasta verificare tehnica se poate adresa celor de la ITP Pucheni pentru a beneficia de serviciile de ITP sector 5.

Care sunt costurile pentru efectuarea ITP-ului?

In privinta tarifelor pentru ITP, acestea variaza in functie de tipul autovehiculului. Astfel, pentru autoturismele care sunt folosite pentru efectuarea transportului de persoane in regim de Taxi, Uber, scoala de sofer sau ride sharing, ITP-ul costa 100 de lei. Pentru autoturismele pe benzina, motorina sau GPL costul inspectiei tehnice periodice este de 120 de lei.

Proprietarii de autoturisme 4×4 sau de SUV-uri vor avea de achitat 140 de lei pentru ITP, in vreme ce soferii de microbuze si de autoutilitare sub 3,5 tone vor trebui sa achite 180 de lei. Pentru revenirea la service in vederea ITP-ului costul este de 30 de lei. Mai multe detalii despre serviciile pentru ITP sector 5 pot fi gasite pe itppucheni.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *