De ce trebuie sa montati anvelope de iarna

Instalarea anvelopelor de iarna va oferi pasagerilor un nivel suplimentar de siguranta. Anvelopele de zapada sunt realizate dintr-un cauciuc moale, ceea ce le permite sa-si pastreze flexibilitatea in vreme rece si creeaza mai multa aderenta la drum.

Anvelopele de zapada va vor ajuta …

•Sa opriti mai bine in gheata si zapada
•Anvelopele de iarna va pot reduce distanta de oprire cu pana la 25%. Este o medie de doua pana la trei lungimi de masina.
•Cresteti controlul si siguranta vehiculului dvs.
•Instalarea anvelopei de iarna va oferi vehiculului dvs. un nivel sporit de control, tractiune si performanta pe vreme rece.
•Anvelopele de ansamblu nu au avut niciodata rost sa inlocuiasca anvelopele de iarna
•Anvelopele all-season nu au fost concepute pentru toate cele patru sezoane. Cand au fost dezvoltate pentru prima data in anii 1980, anvelopele de anotimp au fost menite sa ofere soferilor un compromis rezonabil pentru primavara, vara si toamna.

Acestea nu au fost niciodata concepute pentru a fi un substitut pentru o anvelopa de iarna adevarata si conditiile de zapada pe care sunt construite pentru a le manipula. Desi majoritatea anvelopelor pe tot parcursul sezonului au un rating M + S (noroi si zapada), acestea nu indeplinesc standardul de tractiune serioasa pentru serii severe.

Anvelopele de iarna va vor economisi bani
In primul rand, conducerea cu anvelope de iarna va reduce riscul accidentelor si coliziunilor costisitoare. Anvelopele pe tot parcursul sezonului vor dura mai mult, economisind o cantitate mare de uzura iarna. Anumite companii de asigurari auto sunt imputernicite prin lege sa ofere reduceri persoanelor cu anvelope de iarna instalate.

Materialele sunt menite sa functioneze in timpul iernii
Anvelopele de iarna sunt construite cu compusi din cauciuc moi pentru a mentine atat maleabilitatea cat si aderenta la temperaturi scazute. Prin adaugarea siliciului si a altor materiale pe suprafata de rulare, o anvelopa de iarna va asigura o tractiune suplimentara in conditii de drum umed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *