De ce trebuie sa alegeti un fotograf profesionist si nu unul amator pentru fotografii importante

De cand echipamentele si tehnologiile folosite pentru a face fotografii au devenit ieftine si disponibile oricui si oriunde, fotografii profesionisti s-au trezit ca trebuie sa faca fata “atacului” unei multitudini de asa-numiti „colegi”, care se multumesc prin simpla achizitionare chiar si a unui smartphone, pe care il folosesc pentru a face poze.

Din pacate, multi pierd din vedere faptul ca a avea o camera foto nu inseamna sa fii fotograf si ca este nevoie de multe zile si ore de exercitiu, studiu si daruire pentru a oferi imaginilor acel ceva in plus care transforma un amator intr-un profesionist.

De aceea, atunci cand alegeti un fotograf, mare atentie la detalii.Trebuie sa va interesati de cand face aceasta meserie, sa vizualizati site-ul si portofoliul fotografului respectiv.Orice lucru care vi se pare suspect sau neprofesionist, trebuie retinut si un fotograf a carui prezentare lasa de dorit, trebuie ocolit.Insa, daca alegeti un profesionist, momentele cele mai importante din viata dvs. vor fi in siguranta.

Daca nu aveti timp sa cautati, noi va recomandam photowire.ro, unde ii veti gasi fotografi profesionisti in ceea ce priveste servicii de foto botez, nunta, fotografie artistica sau de produs.Pagina sta marturie, dar si clientii multumiti de fotografiile minunate ce le sunt oferite. Asa ca, daca doriti un fotograf botez Bucuresti, ori pentru nunta sau orice alta situatie, Photowire este alegerea pe care nu o veti regreta.

Cum trebuie sa faca o fotografie un profesionist? Va vom oferi cateva exemple:

In timpul unei petreceri, de botez, nunta sau cu oricare alta ocazie, cu diversi participanti, nu este usor sa fie surprins momentul exact pentru a fotografia …si nu numai oamenii care apar in fotografie trebuie surprinsi! Uneori detaliul trebuie sa cada pe anumite obiecte de decor sau pe meniuri. In fotografia facuta de un amator, imaginea nu va transmite nimic si veti vedea doar un mix de oameni, mese, farfurii si sticle.

Insa, fotografia unui profesionist va fi diferita. Incadrarea imaginii si punerea obiectelor in centrul atentiei in prim plan reprezinta adesea dispozitive decisive pentru a obtine un rezultat de nivel mult mai inalt. Ori, incadrarea unei anumite persoane, cum ar fi copilul la botez sau cuplul de miri la casatorie. Profesionistul va face ca fotografia sa sa “vorbeasca” si sa exprime ceva anume.

Abilitatea unui fotograf consta, de asemenea, in a putea spune o poveste, o premisa fundamentala pentru implicarea privitorului.Astfel, imaginea devine magica, va povesti ceva ce veti intelege si peste 20 de ani daca va veti uita la acea fotografie, chiar daca nu ati participat la eveniment.

Un fotograf profesionist va face arta din orice element, chiar si din unul care dvs. vi se poate parea extrem de banal. Pot exista inclusiv imagini in care un simplu tufis sau o buturuga poate deveni un element pentru o fotografie poetica si romantica.

Un fotograf profesionist va sti ca,contributia figurii umane este remarcabila, dar ca exista si alte masuri decisive. Faptul de a utiliza, de exemplu,o distanta focala lunga,ii va permite sa izoleze zonele focalizate in mijlocul altora ce se afla in afara focalizarii, concentrandu-se pe privirea personajului.In plus, chiar si un simplul gest, cum ar fi cel de coborare a privirii, permite fotografului sa faca perspectiva mai captivanta si mai intima.

Un fotograf profesionist cunoaste lumina, unghiurile, gesturile in profunzime si se joaca cu ele, lucru pe care un amator nu va sti niciodata sa le faca. De aceea, nu ezitati sa contactati un profesionist daca doriti momente cu adevarat unice, pentru totdeauna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *