De ce sa alegem un acoperis metalic?

Casa sau casuta strabunicilor nostri ar fi putut fi acoperita cu metal, iar unele dintre acele acoperisuri vechi de 100 de ani sunt inca puternice.Metalul s-a bucurat de o renastere recenta, determinata de cererea de durabilitate, de acoperirea ecologica si de introducerea de noi stiluri.

Acoperisurile metalice sunt inca fabricate in rulouri, insa cele mai multe sunt acoperisuri rigide din tabla trapezoidala cu panouri verticale si panouri modulare formate prin presare care pot fi vopsite sau acoperite cu granule.

Procesele de fabricatie permit o varietate de optiuni de aspect, inclusiv stilul traditional de acoperis metalic si acoperisurile facute sa arate ca sindrile si tigla. Metalele cele mai uzuale folosite sunt aluminiu, otel usor si zinc. Structurile metalice din cupru sunt o specialitate frumoasa, dar costisitoare!
Ce e bun la un acoperis metalic?

-Stilurile noi pot imita sindrila, ardezia si tigla si sunt disponibile zeci de culori.

-Metalul este un material de acoperis de 50 pana la 100 de ani cu garantii de 30-50 de ani

-Metalul reflecta caldura soarelui radiant, astfel incat sa va puteti pastra racoarea in casa si sa controlati costurile energiei in perioada calda in comparatie cu asfaltul.

-Multe profile de acoperis metalic au un grad de incendiu de Clasa A.

-Unele stiluri de metal, cum ar fi panouri ondulate si cu nervuri, care sunt comune acoperisurilor hambarelor, pot fi instalate rapid si la un pret bun

-Metalul intra in contact cu ploaia si zapada mai bine decat majoritatea altor materiale de acoperis, ceea ce ajuta la prevenirea barajelor de gheata in timpul frigului extrem

-Materialele reciclate sunt utilizate in majoritatea acoperisurilor metalice, iar panourile de acoperire sunt 100% reciclabile la sfarsitul duratei de viata

-Produsele de acoperis din metal de astazi sunt surprinzator de usoare, dar ofera rezistenta exceptionala la impact

-Acoperisurile metalice arata excelent pe casele din lemn, cabine, cabanele si cele cu un design simplu, rustic
Acoperisurile metalice, cum ar fi sindrile metalice si placile din otel acoperite cu piatra, sunt concepute pentru a indeplini cele mai stringente coduri de constructie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *