Romantik

Un blog cu atitudine
Media / Publicitate

Cum sa iti faci un blog gratuit

Daca pana acum ideea de a va face un blog era doar in stare de proiect pentru dumneavoastra acum va puteti apuca de el inistit, deoarece reprezinta calea libera a creatiei literare online. Oricine vrea sa scrie are posibilitatea de a o face asa ca nu mai stati pe ganduri si apucati-va de treaba.

Nu trebuie sa aveti prea multe cunostinte despre blogging lainceput pentru ca este suficient sa va faceti un account de blog si sa incepeti sa scrieti. Ganditi-va ca multe compani mici folosesc un blog in locul traditionalului website de companie, pentru a posta lucuri interesante despre activitatea lor zilnica sau despre produsele pe care le promoveaza.

Fara doar si poate blog-ingul este una dintre activitatile cele mai uzuale, deoarece la tot coltul auziti cate ceva despre acest subiect. In plus, tot mai multi prieteni cocheteaza cu blog-ingul fiind atrasi de aceasta lume. Pentru cei care nu stiau pana acum cuvantul blog este derivat din termenul „web log”, si s-ar traduce cu un jurnal online.

Asadar, cel mai simplu mod de a va face un blog este sa apelati la o platfoma gratuita cum ar fi  Blogger.com sau WordPress.com. Nu merita sa investiti prea mult de la inceput daca sunteti abia la inceput de drum. Aici puteti scrie despre ce anume doriti si va puteti modifica  blogul folosind facilitatiile limitate ale acestor platfome in mod gratuit. Totusi este indicat sa cumparati un spatiu de gazduire unde aplicatia PHP WordPress poate fi instalata, deoarece va va ajuta foarte mult.Pentru mai multe detalii vizitati blogul nostru www.bucurion.info.

In acest fel veti avea control mai mare asupra optimizarii SEO, asupra designului site-ului putand instala template-uri mai complexe si va puteti ocupa de blog asa cum doriti. Prin urmare daca va doriti un blog gratuit, nu mai stati pe ganduri si in doar cativa pasi simplu, visul dumneavoastra se transforma in realitate. Iar daca va doriti un blog profesional si sunteti adeptul unui  mod de comunicare online. Prima data trebuie sa va ganditi la numele blogului, cum vreti sa se intituleze.

Daca este vorba despre afacere trebuie sa alegeti cu grija un cuvant definitoriu pentru activitatea din care faceti parte.Totodata, va trebui sa cumparati un domeniu cum ar fi: .com sau .ro pentru a da viata acestui blog de firma. Si ce este mai important, nu va ingrijorati ca totul va fi bine, de indata de va apucati de scris si faceti totul sa va mentineti pasiunea treaza.

Cu siguranta daca este facut asa cum trebuie orice serviciu de tip business poate beneficia de pe urma tehnologiei blog. Ganditi-va ca in ziua de astazi foarte putine tehnologii de marketing asigura o comunicare atat de rapida cum o face blog-ingul, de aceea are o audienta atat de mare.Prin urmare, pentru a va construi un blog, dupa ce ati ales deja platforma pe care va fi creat si bineinteles numele puteti trece de fapt la crearea propiu-zisa a blogului.

Va inscrieti si completati informatiile solicitate, apoi primiti un email cu datele noului blog creat si un link de activare care trebuie accesat, pentru a va autentifica. Va logati din panoul de administrare al blogului creat, apoi accesati rubrica de articole si incepeti sa scrieti articole pe blog. Majoritatea platformelor de blog ofera posibilitatea cosmetizarii paginii web, asadar aflati toate informatiile de pe platforma si veti vedea cat de usor poate fi modificat fiecare blog.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *